Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 24806706

Masahiro Japonský hnědý nůž Masahiro Sankei Bread 210 mm

Masahiro Japonský hnědý nůž Masahiro Sankei Bread 210 mm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Masahiro Sankei Bread 210mm hnědý nůž [35926] Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolá Celý popis
1 482 Kč
1 482 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

20.6.2024 na výdejním místě
20.6.2024 - 21.6.2024 na vaší adrese

Popis

Masahiro Sankei Bread 210mm hnědý nůž [35926]

Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolády, rajčat a citrusů.

 

Ocel MBS-26 , která byla použita při výrobě nožů této řady, je unikátní slitinou uhlíku (0,85–1,00 %), chrómu (13–15 %) a také molybdenu, manganu a vanadu. Tento materiál vděčí za své jedinečné vlastnosti speciální tepelné úpravě. Tajemství třístupňového procesu sestávajícího z kalení, ultranízkoteplotního chlazení a popouštění na tvrdost 58–59 HRC zná pouze majitel firmy – rodina Hattori . Takto získanou ocel lze nabrousit na nebývalou úroveň ostrosti a udržení vysoké agresivity ostří po velmi dlouhou dobu je charakteristickým rysem nožů Masahiro , uznávaným uživateli po celém světě. MBS-26 patří do skupiny tzv nerezová ocel, nereaguje při kontaktu s kyselými produkty změnou barvy ani vůně. Udržet nože z této slitiny v dokonalém lesklém stavu není problém. Postačí běžné mytí ve vlažné vodě s přídavkem mycího prostředku. Jen nezapomeňte nůž po umytí otřít do sucha.

Jednoduchý a funkční tvar rukojeti ze dřeva pakkawood dodává noži jedinečný charakter. Dokonale leštěná rukojeť se dvěma na dotek neznatelnými nýty umožňuje velmi pohodlnou práci s tímto nářadím i po dlouhou dobu.

Série Sankei je určena především kuchařským amatérům, ale bez problémů si poradí i s náročnými podmínkami restauračních kuchyní. Skupinu tvoří šest základních nožů, jako jsou: kuchařský nůž, santoku, odřezávací nůž, menší univerzální nůž (čepel dlouhá 15 cm) a nůž na krájení a krájení chleba. Kompaktní rozměry, velmi dobré vyvážení a nízká hmotnost jsou charakteristickými znaky této řady. Zároveň, stejně jako všechny produkty Masahiro , i nože Sankei byly vyrobeny s náležitou péčí a vášní pro dokonalé dokončení i těch nejmenších detailů.

 

  • Typ oceli: MBS-26
  • HRC: 58–59
  • Materiál rukojeti: dřevo pakkawood
  • Způsob ostření: vroubkovaný
  • Rozměry:
  • Celková délka (A): 334 mm
  • Délka čepele (B): 214 mm
  • Šířka ©: 28 mm
  • Tloušťka (D): 1,8 mm
  • Hmotnost: 100 g

 

Užitečné informace:

  • Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto je doporučujeme používat opatrně.
  • Nože Masahiro by se neměly používat pro řezání mražených výrobků (kromě řad k tomuto účelu určených).
  • Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny.
  • K řezání použijte dřevěná nebo plastová prkénka.
  • Nože by se neměly mýt v myčkách nádobí, protože poškozují ostří.
  • Nůž umyjte v teplé vodě s trochou mycího prostředku.
  • Po umytí nůž otřete do sucha.

 

  • Výrobce: Masahiro
  • Rukojeť: dřevěná
  • Styl: Western
  • Typ nože: na chleba
  • Délka čepele: 20–24 cm
VÝBĚR nožů JE OBROVSKÝ. PROČ SI KOUPIT JAPONSKOU ZNAČKU MASAHIRO?

Masahiro Co. Ltd je společnost, která je ve vlastnictví japonské rodiny Hattori od jejího založení v roce 1932. Společnost sídlí v srdci Země vycházejícího slunce – v prefektuře Gifu, ve městě Seki. Toto místo je po staletí známé výrobou vynikajících mečů a nožů. Samotná značka Masahiro je synonymem pro produkty nejvyšší kvality – její zakladatelé vždy dbali na to, aby používali jen ty nejlepší materiály, zformované do nástrojů s nejergonomičtějšími tvary.