Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 24806729

Masahiro Japonský nůž Masahiro MV Nakiri 165 mm [13735]

Masahiro Japonský nůž Masahiro MV Nakiri 165 mm [13735]

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nůž Masahiro MV Nakiri 165mm [13735] Nakiri je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský nůž Usuba , ale oproti tomu je oboustranně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakteristicky vysokém Celý popis
4 334 Kč
4 334 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

26.6.2024 na výdejním místě
26.6.2024 - 27.6.2024 na vaší adrese

Popis

Nůž Masahiro MV Nakiri 165mm [13735]

Nakiri je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský nůž Usuba , ale oproti tomu je oboustranně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakteristicky vysokému ostří je ruka dobře oddělena od prkénka, což zajišťuje pohodlnou práci při sekání.

 

Nože řady MV jsou vyrobeny z vysoce uhlíkové, molybden-vanadiové nerezové oceli s názvem MBS-26 , která byla podrobena třístupňovému procesu kalení až do dosažení tvrdosti 58–59 HRC . Každá čepel byla zdokonalena řemeslníky s více než 30 lety zkušeností, čímž se nože Masahiro dostaly na úroveň extrémní ostrosti.

 

Rukojeť s antibakteriálními vlastnostmi je vyrobena z vrstveného dřeva s názvem Black Pakkawood , jehož četné vrstvy byly pod vysokým tlakem a vysokou teplotou slisovány do jednotného, velmi trvanlivého materiálu odolného vůči vlhkosti a vodě. Dřevěná rukojeť je zajištěna třemi dokonale zapuštěnými a leštěnými nýty a mezi ní a čepel byla aplikována další kovová výztuha.

 

  • Typ oceli: MBS-26
  • HRC: 58–59
  • Materiál rukojeti: černé dřevo pakkawood
  • Způsob ostření: oboustranný, asymetrický 80/20
  • Rozměry:
  • Celková délka (A): 285 mm
  • Délka čepele (B): 160 mm
  • Šířka ©: 49 mm
  • Tloušťka (D): 2,5 mm
  • Hmotnost: 179 g

 

Užitečné informace:

  • Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto je doporučujeme používat opatrně.
  • Nože Masahiro by se neměly používat pro řezání mražených výrobků (kromě řad k tomuto účelu určených).
  • Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny.
  • K řezání použijte dřevěná nebo plastová prkénka.
  • Nože by se neměly mýt v myčkách nádobí, protože poškozují ostří.
  • Nůž umyjte v teplé vodě s trochou mycího prostředku.
  • Po umytí nůž otřete do sucha.

 

 

  • Výrobce: Masahiro
  • Rukojeť: dřevěná
  • Styl: Japonský
  • Typ nože: na krájení zeleniny
  • Délka čepele: 16–19 cm
  • STAV : NOVÉ
VÝBĚR nožů JE OBROVSKÝ. PROČ SI KOUPIT JAPONSKOU ZNAČKU MASAHIRO?

Masahiro Co. Ltd je společnost, která je ve vlastnictví japonské rodiny Hattori od jejího založení v roce 1932. Společnost sídlí v srdci Země vycházejícího slunce – v prefektuře Gifu, ve městě Seki. Toto místo je po staletí známé výrobou vynikajících mečů a nožů. Samotná značka Masahiro je synonymem pro produkty nejvyšší kvality – její zakladatelé vždy dbali na to, aby používali jen ty nejlepší materiály, zformované do nástrojů s nejergonomičtějšími tvary.