Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 41367375

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Celý popis
3 619 Kč
Zboží od: Takemore_net
3 619 Kč
Doprava zdarma
S novou kartou za

24.6.2024 - 27.6.2024 na vaší adrese

Popis

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční japonské nože, je jednostranně broušený, což umožňuje přesné, plně kontrolované řezání produktů, které se snadno oddělují od nože, odhalující krásnou a lesklou řeznou plochu – důležitý a oceňovaný detail v japonské kuchyni. Yanagi znamená v japonštině vrba a název nože s největší pravděpodobností odkazuje na dlouhé a pružné větve tohoto stromu. Nejdůležitější vlastnosti Yanagiba jsou: délka – dlouhá čepel se používá k řezání pouze jedním směrem („směrem k sobě“), aby se předešlo klikatým řezným stopám a zanechal dokonalý průřez, tloušťka – má velmi tenkou čepel, která umožňuje řezání malou silou, aby nedošlo k rozdrcení, zlomení nebo roztržení řezaných výrobků, tvrdost a odolnost – nože jsou vyrobeny z velmi tvrdé a zároveň odolné oceli umožňující dokonalé broušení, konstrukce nože je určena k usnadnění oddělení řezu plátky z roviny nože. Nože z této řady jsou vyrobeny z derivátu VG-10, molybden-vanadiové, vysoce uhlíkové, nerezové oceli s názvem MBS-26, která byla podrobena třístupňovému procesu kalení až do dosažení tvrdosti 58–59 HRC. . Každá čepel byla zdokonalena řemeslníky s více než 30 lety zkušeností, čímž nože Masahiro dosáhly úrovně bezprecedentní ostrosti. Rukojeť je vyrobena s citem pro detail typický pro Japonsko, ze světlého magnóliového dřeva vyztuženého plastovým kroužkem. Pozornost! Nože ze série MS-8 jsou dodávány se dvěma různými logy (nápisy v japonské nebo latinské abecedě). Typ oceli: MBS-26 HRC: 58–59 Materiál rukojeti: magnólie Způsob ostření: jednostranné Rozměry: Celková délka (A): 375 mm Délka čepele (B): 235 mm Šířka ©: 35 mm Tloušťka (D ): 2,5 mm Hmotnost: 105 g Užitečné informace: Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto je doporučujeme používat s náležitou opatrností. Nože Masahiro by se neměly používat ke krájení mražených výrobků (s výjimkou řad k tomuto účelu určených). Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny. K řezání použijte dřevěná nebo plastová prkénka. Nože by se neměly mýt v myčkách nádobí, které poškozují ostří. Nůž umyjte v teplé vodě s trochou prostředku na mytí nádobí. Po umytí nůž otřete do sucha. #// #Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční japonské nože, je jednostranně broušený, což umožňuje přesné, plně kontrolované řezání produktů, které se snadno oddělují od nože, odhalující krásnou a lesklou řeznou plochu – důležitý a oceňovaný detail v japonské kuchyni. Yanagi znamená v japonštině vrba a název nože s největší pravděpodobností odkazuje na dlouhé a pružné větve tohoto stromu. Nejdůležitější vlastnosti Yanagiba jsou: délka – dlouhá čepel se používá k řezání pouze jedním směrem („směrem k sobě“), aby se předešlo klikatým řezným stopám a zanechal dokonalý průřez, tloušťka – má velmi tenkou čepel, která umožňuje řezání malou silou, aby nedošlo k rozdrcení, zlomení nebo roztržení řezaných výrobků, tvrdost a odolnost – nože jsou vyrobeny z velmi tvrdé a zároveň odolné oceli umožňující dokonalé broušení, konstrukce nože je určena k usnadnění oddělení řezu plátky z roviny nože. Nože z této řady jsou vyrobeny z derivátu VG-10, molybden-vanadiové, vysoce uhlíkové, nerezové oceli s názvem MBS-26, která byla podrobena třístupňovému procesu kalení až do dosažení tvrdosti 58–59 HRC. . Každá čepel byla zdokonalena řemeslníky s více než 30 lety zkušeností, čímž nože Masahiro dosáhly úrovně bezprecedentní ostrosti. Rukojeť byla vyrobena s důrazem na detail typický pro Japonsko, ze světlého magnóliového dřeva vyztuženého plastovým kroužkem. Pozornost! Nože ze série MS-8 jsou dodávány se dvěma různými logy (nápisy v japonské nebo latinské abecedě). Typ oceli: MBS-26 HRC: 58–59 Materiál rukojeti: magnólie Způsob ostření: jednostranné Rozměry: Celková délka (A): 375 mm Délka čepele (B): 235 mm Šířka ©: 35 mm Tloušťka (D ): 2,5 mm Hmotnost: 105 g Užitečné informace: Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto je doporučujeme používat s náležitou opatrností. Nože Masahiro by se neměly používat ke krájení mražených výrobků (s výjimkou sérií určených k tomuto účelu). Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny.