Porkert Nůž na pečivo Eduard
Popis
Porkert Nůž na pečivo Eduard
Vlastnosti
- Čepel: nerezová ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
- Délka čepele: 20 cm
- Tvrdost čepele: HRC 55 ±2
- Materiál rukojeti: odolný leštěný plast
- Prodloužená záruka 10 let od výrobce
DOKONALÝ MATERIÁL, ŠPIČKOVÉ ZPRACOVÁNÍ
Precizní práce s nožem je zážitek. Vychutnejte si ho při krájení čerstvého chleba i křupavých baget. Nůž Eduard jsme pro vás vyrobili z ušlechtilé německé oceli a ostří vybrousili do nejvhodnějšího úhlu tak, aby bylo krájení s ním dokonale přesné a snadné.
Námi používaná ocel má vysoký podíl uhlíku a chromu pro větší tvrdost a odolnost vůči korozi.
PERFEKTNĚ VYVÁŽENÝ NŮŽ
Než jsme nože pustili do světa, testovaly je desítky rukou. Něžné dámy i siláci – všem musel nůž Eduard padnout do ruky. Tak vznikl ideálně vyvážený nůž Eduard s ergonomickou rukojetí. Nůž, který dělá radost při krájení i vystavený na lince.
Vybavte svou kuchyň tím nejdůležitějším: spolehlivým a precizním nožem. Nožem Eduard, který navazuje na 100 let poctivé práce rodu Porkertů.
Technické parametry
Materiál čepele | Nerez ocel |
Typ nože | Kuchyňský |
Délka čepele | 20 cm |
Materiál rukojeti | Plast |