Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 38979964

Satake Cutlery Nůž Santoku 17 cm Yoshimitsu

Satake Cutlery Nůž Santoku 17 cm Yoshimitsu

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kuchyňský nůž Satake Yoshimitsu Santoku 17 cm Univerzální japonský kuchařský nůž na krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazům kloubů o prkénko. Díky Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
977 Kč
Zboží od: OstrySklep
977 Kč
S novou kartou za

Popis

Kuchyňský nůž Satake Yoshimitsu Santoku 17 cm

Univerzální japonský kuchařský nůž na krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazům kloubů o prkénko. Díky svým značným rozměrům je nůž ideální pro krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí.

Technické údaje: – Kuchyňská linka s rozkrojeným nožem, která je vhodná pro použití v kuchyni:

Čepel – rezavá ocel SK-5

Tvrdost – 62 HRC +/- 1

Celková délka – 30 cm

Délka čepele – 17 cm

Šířka čepele – 4,5 cm

Tloušťka čepele – cca 2,3 mm

Hmotnost – přibližně 110 g

Nože Satake Yoshimitsu jsou ideální volbou pro milovníky tradičních nástrojů ze země vycházejícího slunce. Čepele jsou vyrobeny z velmi pevné a tvrdé vysoce uhlíkové oceli SK-5, která zůstává fenomenálně ostrá po dlouhou dobu. Dřevěné rukojeti osmihranného tvaru jsou vyztuženy plastovým kroužkem. Díky svým výjimečným vlastnostem jsou nože z uhlíkové oceli vysoce ceněny japonskými mistry kuchaři, i když vyžadují větší péči.

Hlavní vlastnosti
Tvrdost HRC +/- 1: 62
Čepel z nerezové oceli: Ne
Způsob ostření: Oboustranně symetrické
Vícevrstvá ocel: Ne
Materiál rukojeti: Tradiční japonská rukojeť
Typ nože: Kuchyňský nůž
Délka čepele: délka: 17 cm
Typ čepele: Santoku
Ocel: SK-5