Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 42905295

Wüsthof 1090171203 CLASSIC Sada nožů ve stojanu / bloku, 12 dílů, tmavohnědý jasan

Wüsthof 1090171203 CLASSIC Sada nožů ve stojanu / bloku, 12 dílů, tmavohnědý jasan

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sada nožů Wüsthof Classic 1090171203 ve stojanu / bloku z kvalitního jasanového dřeva, které je namořené na tmavohnědé. 12-dílný stojan pojme 9 nožů, rovnou vidličku na maso, kuchyňské nůžky a ocílku. Rozměry stojanu (dx š xv): 29 × 15 × 25 cm obsahuje: Nůž na zeleninu 8 cm – malý, všestranný nůž s Celý popis
25 956 Kč
Zboží od: Vega solutions
25 956 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

10.5.2024 na výdejním místě
10.5.2024 - 14.5.2024 na vaší adrese

Popis

Sada nožů Wüsthof Classic 1090171203 ve stojanu / bloku z kvalitního jasanového dřeva, které je namořené na tmavohnědé.

12-dílný stojan pojme 9 nožů, rovnou vidličku na maso, kuchyňské nůžky a ocílku.

Rozměry stojanu (dx š xv): 29 × 15 × 25 cm

obsahuje:
Nůž na zeleninu 8 cm – malý, všestranný nůž s úzkou špičatou čepelí a hladkým ostřím. Vhodný na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny a špikování masa.
Špikovací nůž Classic 10 cm – malý, všestranný nůž s úzkou špičatou čepelí vhodný na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny a špikování masa.
Nakrajovací nůž Classic 14 cm – má zoubkovanou čepel a je skvělý na řezání pečiva a housek, oblíbený na tvrdé salámy a dokonce i na zralé rajčata.
Vykosťovací nůž Classic 14 cm – ideální na vykostění drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí.
Japonský nůž Santoku 17 cm – všestranný nůž na nejjemnější krájení na desce na krájení, na přípravu asijské i západní kuchyně, prohlubně na čepeli zabraňují přilepení krájených plátků k čepeli nože.
Kuchařský nůž Classic 20 cm – všestranný univerzální nůž na krájení masa, ryb, zeleniny, ovoce a sekání bylinek.
Nůž na šunku Classic 23 cm – na porcování par excellence, krájení šunky, masa (vařené, pečené, syrové)
Nůž na chléb Classic 23 cm – má zoubkovanou čepel a je vhodný na krájení čerstvého, křupavého chleba, pečiva i narozeninového dortu.
Sekáček 16 cm – má širokou a těžkou čepel. Je vhodný pro dělení velkých kusů masa, přípravu žebírek a sekání kostí.
Rovná vidlička na maso Classic 16 cm – vhodná na zvedání a držení masa při porcování a také při obracení masa při pečení.
Ocílka 23 cm – slouží k naostření otupených hran
Kuchyňské nůžky 21 cm – na stříhání rybích kostí a ploutví, bylinek, květin, rebarbory, papíru, kuchyňské fólie a pod.