10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Předprodej

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Česko na grilu Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Česko na grilu

Pro milovníky grilování jsme připravili soubor receptů, které vás překvapí svojí rozmanitostí a naladí do pohodové atmosféry, která ke grilování patří. Vybere si každý, ať už máte rádi masové, vegetariánské nebo třeba sladké úpravy jídel z grilu!

můžete mít 5.6. - 7.6.

Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky

Jednoduše. Udržitelně. Skvěle! Vařit udržitelným způsobem není vždy snadné, koneckonců, menu musí být dobře naplánované, aby nakonec nezbyla ani půlka zelí nebo otevřený kelímek smetany. Tahle kniha vám takové vaření usnadní!

můžete mít 19.7. - 24.7.

Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier Riedl Matthias: Pečeme pro diabetiky – Slané a sladké recepty
Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep.

můžete mít 1.7. - 4.7.

Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny Riedl Matthias: Pečeme pro diabetiky – Slané a sladké recepty
Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak hektickým stylem života žijeme.

můžete mít 20.6. - 25.6.

Riedl Matthias: Pečeme pro diabetiky – Slané a sladké recepty Riedl Matthias: Pečeme pro diabetiky – Slané a sladké recepty
Riedl Matthias: Pečeme pro diabetiky – Slané a sladké recepty

Mnoho lidí si zdravou výživu spojuje jen s odříkáním a výrazným omezením svého života. Ovšem o tom, zda je něco zdravé či nezdravé, rozhodují použité suroviny. Když si vaříme doma, sami rozhodujeme o tom, z čeho uvaříme.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody.

můžete mít 5.8. - 8.8.

Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit) Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)

Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit.

můžete mít 4.6. - 5.6.

Szabo Christian: Evoluce českého jídla Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Szabo Christian: Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá!

můžete mít 19.6. - 24.6.

Trhoňová Iva: Hrátky s těstem - Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale Trhoňová Iva: Hrátky s těstem - Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale
Trhoňová Iva: Hrátky s těstem - Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale

Slané i sladké pečení, které je hotové raz dva Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den?

můžete mít 25.7. - 30.7.