Předprodej

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla.

můžete mít 24.5. - 29.5.

Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec

Lahodná nálož receptů pro pomalý hrnec od oblíbené food blogerky Pomalý hrnec je stálicí českých kuchyní: šetří čas, energii a dokáže připravit chutné a zdravé pokrmy, aniž by přišly o své nutriční hodnoty a vitaminy.

můžete mít 24.5. - 29.5.

Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta
Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta

Oblíbená dietní kuchařka v nové grafické úpravě Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc.

můžete mít 31.5. - 5.6.

Česko na grilu Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta
Česko na grilu

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to přinesla soutěžní reality show Česko na grilu.

můžete mít 7.6. - 12.6.

Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta
Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak hektickým stylem života žijeme.

můžete mít 31.5. - 5.6.

Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty Vicenzino Cettina: Cucina Vegetariana - Vegetariánské recepty z Itálie
Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty

Objevte bohatý svět bezlepkového pečení! Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření.

můžete mít 10.5. - 15.5.

Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier Vicenzino Cettina: Cucina Vegetariana - Vegetariánské recepty z Itálie
Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep.

můžete mít 2.7. - 8.7.

Vicenzino Cettina: Cucina Vegetariana - Vegetariánské recepty z Itálie Vicenzino Cettina: Cucina Vegetariana - Vegetariánské recepty z Itálie
Vicenzino Cettina: Cucina Vegetariana - Vegetariánské recepty z Itálie

Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti.

můžete mít 31.5. - 5.6.

Szabo Christian: Evoluce českého jídla Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy
Szabo Christian: Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá!

můžete mít 4.6. - 7.6.

Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy
Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy

Od první lžičky až po rodinné stravování: doporučení, rady, tipy, recepty První sousta jsou pro miminko důležitým milníkem. A pro rodiče často oříškem. Co nabídnout? Jak zabezpečit potřebné živiny?

můžete mít 10.5. - 15.5.

Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy
Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky

Jednoduše. Udržitelně. Skvěle! Vařit udržitelným způsobem není vždy snadné, koneckonců, menu musí být dobře naplánované, aby nakonec nezbyla ani půlka zelí nebo otevřený kelímek smetany. Tahle kniha vám takové vaření usnadní!

můžete mít 23.7. - 26.7.