Předprodej

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Česko na grilu Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Česko na grilu

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to přinesla soutěžní reality show Česko na grilu.

můžete mít 4.6. - 7.6.

Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Charvátová Barbora: Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec

Lahodná nálož receptů pro pomalý hrnec od oblíbené food blogerky Pomalý hrnec je stálicí českých kuchyní: šetří čas, energii a dokáže připravit chutné a zdravé pokrmy, aniž by přišly o své nutriční hodnoty a vitaminy.

můžete mít 21.5. - 23.5.

Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky

Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte.

můžete mít 16.5. - 17.5.

Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky

Jednoduše. Udržitelně. Skvěle! Vařit udržitelným způsobem není vždy snadné, koneckonců, menu musí být dobře naplánované, aby nakonec nezbyla ani půlka zelí nebo otevřený kelímek smetany. Tahle kniha vám takové vaření usnadní!

můžete mít 19.7. - 24.7.

Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep.

můžete mít 28.6. - 3.7.

Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky
Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak hektickým stylem života žijeme.

můžete mít 29.5. - 3.6.

Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky
Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla.

můžete mít 21.5. - 23.5.

Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky
Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody.

můžete mít 2.8. - 7.8.

Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit) Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)

Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit.

můžete mít 17.5. - 21.5.

Szabo Christian: Evoluce českého jídla Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Szabo Christian: Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá!

můžete mít 31.5. - 5.6.

Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta

Oblíbená dietní kuchařka v nové grafické úpravě Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc.

můžete mít 28.5. - 31.5.