Předprodej

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty

Objevte bohatý svět bezlepkového pečení! Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření.

můžete mít 10.5. - 13.5.

Česko na grilu Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Česko na grilu

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to přinesla soutěžní reality show Česko na grilu.

můžete mít 5.6. - 10.6.

Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky

Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte.

můžete mít 17.5. - 22.5.

Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Kreihe Susann: Jeden hrnec – Žádné zbytky

Jednoduše. Udržitelně. Skvěle! Vařit udržitelným způsobem není vždy snadné, koneckonců, menu musí být dobře naplánované, aby nakonec nezbyla ani půlka zelí nebo otevřený kelímek smetany. Tahle kniha vám takové vaření usnadní!

můžete mít 22.7. - 25.7.

Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier Havlová Vladimíra, Jirkovská Alexandra: Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
Neiman Ophélie: Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep.

můžete mít 1.7. - 4.7.

Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy
Peacock Gabriela: Úžasnější za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak hektickým stylem života žijeme.

můžete mít 30.5. - 4.6.

Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy
Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy

Od první lžičky až po rodinné stravování: doporučení, rady, tipy, recepty První sousta jsou pro miminko důležitým milníkem. A pro rodiče často oříškem. Co nabídnout? Jak zabezpečit potřebné živiny?

můžete mít 10.5. - 13.5.

Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky Pivrncová Eliška a kolektiv: Začínáme s příkrmy
Rozehnal Patrik: Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla.

můžete mít 22.5. - 27.5.

Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta
Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody.

můžete mít 31.7. - 8.8.

Szabo Christian: Evoluce českého jídla Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta
Szabo Christian: Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá!

můžete mít 3.6. - 6.6.

Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta
Vernerová Monika, Kohout Pavel: Bezlepková dieta

Oblíbená dietní kuchařka v nové grafické úpravě Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc.

můžete mít 29.5. - 3.6.