Bellissima 11307 Revolution RICCI&CURL BHS3 Imetec

Bellissima 11307 Revolution RICCI&CURL BHS3 Imetec

11307 Revolution RICCI&CURL BHS3 Imetec. Revoluční loknovací kulma na vlasy pro snadné a dokonalé vlny v mžiku. Plocha kulmy pokrytá leštěnou keramikou – GLOSS CERAMIC se sametovým efektem – pro dokonalou distribuci tepla a maximální ochranu vlasů. Elektronické nastavení teploty 190°C až 220°C pro každý typ vlasu a různé styly účesu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
1 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 937 Kč
Doprava zdarma

Skladem 3 kusy

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 826651

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2021
Ověřený nákup
Super kulma, vyzkoušeno prvotně od kamarádky, hrozně jednoduché použití. Byla tak skvělá, že jsem si ji také musela pořídit. Rozhodně za ty peníze stojí, výkon a vytvořené vlny předčily očekávání.
Jana V.
16.5.2020
Ověřený nákup
Perfektně splnila očekávání, jednoduché natočení.
Hana J.
10.3.2020
Ověřený nákup
Jednoduché ovládání. Rychlé zahřívání. Vlasy se nemotají. Mám dlouhé husté vlasy a natočeno mám za 10 minut. Vlny krásně drží a vypadají skvěle. Rozhodně doporučuji.
Samanta Č.
29.1.2020
Ověřený nákup
množství na jednu vlnu je vpodstatě libovolné (podle toho jsou pak vlny jemné, nebo výraznější)
Zvuk ohlašujíci limit pro sundání vlasů z kulmy je příjemný a ne moc hlasitý
špička je pak také horká. Což mě víceméně neomezuje, ale kdyby se nezahřívala, cítila bych se bezpečněji
Miluše V.
6.1.2020
Ověřený nákup
naprosto jednoduché na používání, výsledek výborný
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.10.2019
Heureka recenze
snadná a rychlá manipulace
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.10.2019
Heureka recenze
Velmi jednoduché použití snadné rychlé
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.3.2018
Ověřený nákup
Nejlepší kulma!
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2018
Ověřený nákup
Je to naprosto skvělá a rychlá úprava vlasů, vyhovuje mi víc, než loknovací kulma, kterou jsem původně chtěla a pak vyzkoušela. Je fakt výborná, přišla jsem na ni náhodou na nějakém vlogu.
Alena H.
15.12.2017
Ověřený nákup
Výborná vec, jednoduchá manipulácia
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.1.2017
Ověřený nákup
Perfektní. Velmi jednoduché a rychlé. Necucha vlasy. Moc doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.6.2016
Ověřený nákup
výborné