Trixie Keramické misky v dřevě 2 x 0,4 / 13cm

Trixie Keramické misky v dřevě 2 x 0,4 / 13cm

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Kvalitní set misek s dřevěným podstavcem.
Celý popis
759 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 903101

Recenze (0)

Jan D.
28.9.2021
Ověřený nákup
Pekné misky z dobrých materiálů. Konstrukce je bytelná a dřevo oceňuji. Keramické misky se dobře udržují a kocouři z nich rádi jedí.
Eduard C.
21.9.2021
Ověřený nákup
Opis zodpovedá. Slúžia dobré.
Erika K.
21.9.2021
Ověřený nákup
Veľka spokojnosť s Trixie miskami, su stabilné, štýlove a j dost objemne.... presne podla miojich predstáv... dakujem
Janka D.
4.5.2021
Ověřený nákup
Velka spokojnost.
Zuzana Š.
13.10.2020
Ověřený nákup
Krásne, pevné stabilné
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.8.2020
Heureka recenze
Design!
Jakub B.
13.11.2019
Ověřený nákup
Výborná
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.11.2019
Heureka recenze
super, pěkná a kvalitní miska
Miroslava K.
24.12.2017
Ověřený nákup
V popise vyrobku je uvadzany rozmer 13 cm co sa logicky pri takomto produkte povazuje za jeho vysku, z tohto dovodu som vyrobok aj kupovala, kedze psik musi mat misky vyssie, kvoli ochoreniu chrbtice. Vyska je vsak iba cca 7 cm, cim pre mna nesplna uplne funkciu
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.10.2017
Ověřený nákup
pekné prevedenie a dizajn, trošku drahé, ale som spokojná. foto zodpoveda realu.
Lucie P.
28.9.2017
Ověřený nákup
Pred rokem jsem koupila stejnou akorat jinou barvu a tato novější uz mi neprijde tak kvalitní jako ta předtim... je to skoda...drevo uz neni tak pekne zpracované
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2016
Ověřený nákup
výborné misky, konečne niečo štýlové!