Šmajstrla Pohanka Krupice 400g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu.
Celý popis
Popis
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro
výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné
a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem
vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu . Pohanka je přirozeně
bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná. Pohanková krupice a
využití v kuchyni: Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo
klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do
halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.
Obsah:
400 g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje ve 100g:
Energetická hodnota 1470 kJ
Bílkoviny
7,4g
Sacharidy 73,8g
Tuky 1,8g
výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné
a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem
vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu . Pohanka je přirozeně
bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná. Pohanková krupice a
využití v kuchyni: Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo
klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do
halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.
Obsah:
400 g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje ve 100g:
Energetická hodnota 1470 kJ
Bílkoviny
7,4g
Sacharidy 73,8g
Tuky 1,8g
Složka / Množství
Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU
Složka / Schválená zdravotní tvrzení
Pohanka obecná (Fagopyrum esculentum)
Normální funkce dýchacího systému
Normální činnost kardiovaskulárního systému
Normální činnost kardiovaskulárního systému