Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2662793

Bosch vestavná myčka SMV4HVX37E + doživotní záruka AquaStop

Bosch vestavná myčka SMV4HVX37E + doživotní záruka AquaStop

AKCE: získejte 2× kapsle Finish Quantum Ultimate a Finish kapsle na číštění (po registraci u výrobce, platí do 15. 10. 2022)! Více zde
Vestavná myčka v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Bosch SMV4HVX37E disponuje volitelnou funkcí pro přídavné sušení a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 5 800 Kč 18 490 Kč
12 690 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 5 800 Kč 18 490 Kč
12 690 Kč
S novou kartou za

3.10.2022 k osobnímu odběru
Prodejny
3.10.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
2.9.2021
Ověřený nákup
Spokojenost. Nahradila volně stojící myčku stejného výrobce se kterou jsme byli také spokojeni. Intuitivní nastavení jak na myčce tak jednoduché i v aplikaci s možností odloženého startu
Miroslav P.
7.2.2021
Ověřený nákup
+tichá s množstvom úložného priestoru. - spodný šuflík ma odfláknutý vodiaci systém koliesko pri vysúvaní trestne do dvierok a vyskočí mimo koľajnice. -neumýva tak dobre ako staršia čo som mal hlavne príbor zostáva nie úplne čistý. -riad zostáva občas nevysušený, predtým sa to neostávalo.
Judita Š.
5.2.2021
Ověřený nákup
veľká spokojnosť
Petr N.
22.9.2022
Ověřený nákup
Myčka splnila mé očekávání, vše funguje tak jak má.
tichý chod
ovládání z app a nastavení vlastního programu
extra sušení
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.8.2022
Ověřený nákup
Velmi vykonna
Petr K.
18.9.2021
Ověřený nákup
Jediné mínus v balení nebyl český návod!
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.7.2021
Heureka recenze
Dobrá značka s odpovídající kvalitou Horní koš na příbory je super
Renáta P.
23.3.2021
Ověřený nákup
Je skvělá, uspořádání košû skvělé,spolehlivá
Kateřina Č.
18.3.2021
Ověřený nákup
Je skvělá, dříve jsem měla jinou značku, konkrétně Mora a s tou jsem spokojena rozhodne nebyla.
Aleš R.
13.3.2021
Ověřený nákup
Spokojenost-doporučuji
Tomáš S.
23.2.2021
Ověřený nákup
S myčkou jsme spokojení, je to naše první myčka a vše funguje bezvadně. Na eko nebo standardní nezrychlený program se vše umyje (problém je jen pekáč, ale to se dá domýt ten kousek ručně) a usuší. Na nádobí zbyde jen pár kapek někdy, ale po chvilce při otevřené myčce vše oschne. Zapojení probíhalo v pořádku. Máme kuchyň IKEA a vznikl problém s upevněním dvířek. To je řešitelné pantem BEHJÄLPLIG, který IKEA prodává. Myčka má příjemný, ale slyšitelný, zvuk.
Tomáš P.
13.11.2020
Ověřený nákup
Je to miláček. Přední desku jsem si zvládl přehodit ze staré myčky na novou sám.
tichá
oproti staré myčce myje velmi dobře
wifi
světýlko na podlaze
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.11.2020
Heureka recenze
Spokojenost Tichá Dálkové ovládání Opravdu myje dobře