10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 42758196

Bama Napařovací hrnec COOKY 1,8 l, zelený

Bama Napařovací hrnec COOKY 1,8 l, zelený

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Napařovací hrnec COOKY pro přípravu jídel v páře.  Objem 1,8 l,barva zelená. Celý popis
Ušetříte 20 Kč 319 Kč
299 Kč
Zboží od: Trade Concept
Ušetříte 20 Kč 319 Kč
299 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

30.5.2024 na výdejním místě
30.5.2024 na vaší adrese

Popis

Napařovací hrnec COOKY s průhledným glazovaným víkem pro všechny, kteří milují zdravou, nízkotučnou kuchyň. 

Hrnec COOKY je vhodný k vaření, rozmrazování a ohřívání přímo v mikrovlnné troubě, a to jednoduchým a rychlým způsobem bez tuku. Díky vaření v páře se zachovávají vitamíny a minerální soli. Prostorná nádoba je opatřena pařákem.

  • Objem 1,8 l.
  • Rozměr O 25 × 12,5v cm.
  • Barva zelená.
  • Vhodný pro uchovávání potravin v chladu. Použitelné v lednici a mrazničce do –18°C. 
  • Ideální pro rychlý ohřev knedlíků

Omyvatelné v myčce max. 45°C. Hrnec COOKY ale stačí po použití krátce opláchnout pod tekoucí vodou, mastnota a ostatní nečistoty se z povrchu snadno omyjí.

Ukázka z receptů:

Penne v mikrovlnné troubě

Ingredience pro 4 osoby

350–400 g rajčatové omáčky – 2 lilky – 80 g másla – strouhaný parmazán – 1 malá cibule – bazalka – olej – 2 mozzarelly – sůl a pepř podle potřeby

Lilky omyjte a poté, co je nakrájíte na tenké plátky, je grilujte na grilovací desce, předem zahřáté podle pokynů, po dobu 6 minut při maximálním výkonu tak, že je v polovině upečení otočíte.

Kromě toho nakrájejte cibuli na plátky a nechte ji 4 minuty hnědnout na pánvi s trochou oleje. Když je cibule hotová, přidáme rajčatovou omáčku, sůl a pepř a vaříme 10 minut, přičemž v polovině vaření cibuli promícháme. Uvařte penne, slijte je, když jsou al dente, přelijte rajčatovou omáčkou a přidejte čerstvou nasekanou bazalku. Do vymazané zapékací mísy přidáme vrstvu těstovin, překryjeme ji vrstvou lilků, plátky mozzarelly, strouhaným parmazánem a pokračujeme ve vrstvení až do vyčerpání všech surovin. Přikryjte vločkami másla a vložte na 10 minut do mikrovlnné trouby na maximální výkon.

Cibulová polévka na německý způsob

Ingredience pro 4 osoby

500 g bílé cibule – 125 g sýru fontina nebo ementál – 50 g másla – masový extrakt – půl sklenice suchého bílého vína – 4 plátky žitného chleba – sůl – kajenský pepř

Cibuli nakrájenou na tenké plátky a máslo vložte do nádoby vhodné do trouby s vysokými okraji, přiklopte ji, vložte do trouby na maximální výkon na 6 minut, poté přidejte cibuli spolu s půl litrem horké vody, masový extrakt a víno. Nádobu opět přikryjte a nechte ji v troubě, opět při maximálním výkonu, dalších 6 minut. Mezitím vložte chléb a sýr, obojí nakrájené na kostičky a na stejné díly, do 4 misek vhodných do trouby; po uplynutí 6 minut nasypte do misek vše, co jste upekli, posypte kajenským pepřem a případně osolte. Misky přikryjeme a vložíme do trouby na maximální výkon na 8 minut. Polévku nechte 3 minuty odpočívat ve vypnuté troubě a poté ji podávejte.