Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Ročník
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Víno Trebbiano řady „Casanova“ se představuje elegantním ovocným aroma, na patře cítíme elegantní a vyvážené víno, ve kterém opět převládají ovocné tóny. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Víno Colle Cupo se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a kořenitých tónů. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Víno Passerina řady „Casanova“ se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Zástupce oranžových vín. Vyrobené z odrůdy Tramín. Naturální , nefiltrované, minimální obsah cukru, intenzivní vůně i chuť.
můžete mít 18.12. - 19.12.
Nefiltrované frizzante z odrůdy Glera. Ruční sběr hroznů vybíraných z vinic, které rostou systémem Bellussera. Frizzante, které nebylo zbaveno kalů, ve vůni i chuti najdete tradiční chlebové aroma s tóny jablek, citrusů a grapefruitu. Před prodejem je víno nejméně 60 dní v láhvi. Min. obsah cukru.
můžete mít 17.12. - 18.12.
Vznikla studenou cestou kvašení, díky tomu si med zachoval významně prospěšné látky a uchoval si své přírodní aroma.
můžete mít 18.12. - 19.12.
Vzniklo studenou cestou kvašení, díky tomu si zachovalo významně prospěšné látky a uchovalo své přírodní aroma.
můžete mít 18.12. - 19.12.
Vzniklo studenou cestou kvašení, díky tomu si zachovalo významně prospěšné látky a uchovalo své přírodní aroma.
můžete mít 18.12. - 19.12.
Víno Vigna Le Coste se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce až do povidlových tónů. Výtečné k těstovinám s masem, výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.
Momentálně nedostupné