
Naturálně kvašené perlivé víno, které je cenově velmi dostupnou alternativou prosecca. Vhodné do míchaných nápojů jako jsou Aperol spritzz, Hugo nebo Mimosa.
Naturálně kvašené perlivé víno, které je cenově velmi dostupnou alternativou prosecca. Vhodné do míchaných nápojů jako jsou Aperol spritzz, Hugo nebo Mimosa.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které vyniká úžasnou vůní a minerální chutí, která je tolik charakteristická pro kopcovitou oblast Asolo. Nízký obsah cukru Extra Brut – 6g/l
Naturálně kvašené šumivé víno´, které je vyrobeno ze směsi bílých odrůd pěstovaných v oblasti Treviso. Metoda stejná jako při výrobě prosecca – Charmat. Intenzivní a déletrvající perlení, které je výraznější, než u perlivých vín, která jsou uzavřena šroubovacím uzávěrem. Cukernatost Extra Dry-15g/l
Kultovní červené víno, které pochází z regionu Apulie. Vinice, které produkují toto víno, musí být minimálně 60 let staré. Plné, komplexní, s dlouhotrvající dochutí.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
Montelliana Prosecco Biologico DOC Extra Dry je vyrobeno v souladu s respektem k přírodě a oblasti, ze které pochází. Trvale udržitelné zemědělství, minimum sulfátů. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je ztělesněním charakteristických vůní a chutí oblasti Asolo DOCG. Krémová pěna, která je dlouhotrvající. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
Šumivé dezertní víno vyrobené stejnou metodou jako prosecco. Dva druhy odrůdy Moscato (Muškát) dávají krásné aromatické víno, které má výraznou vůni, chuť, sladkost, ale zároveň i kyselinku, která vyrovná vyšší cukernatost, která je na hodnotě 90 g/l.
Červené víno vyrobené ze dvou toskánských odrůd – Montepulciano a Sangiovese. Ovocné, s příjemnou tříslovinou. Vynikající poměr kvalita x cena.
Červené suché víno z jihu Itálie, oblast Puglia.
Růžové prosecco od vinařství Villa Sandi. Kombinací odrůd Glera a Pinot Nero vzniklo toto delikátní prosecco.
Lahodné bílé víno ze střední Itálie, které je vyrobené ze tří odrůd – Trebbiano, Passerina a Pecorino. Ideální pro běžné denní pití. Vynikající poměr kvalita x cena.
Bílé víno vyrobené z autoktonní odrůdy Passerina. Cantina Offida je situována ve střední Itálii v provincii Marche. Ve vůni i chutí převládají květinové tóny a lehká mineralita. Vynikající poměr kvalita x cena.
Organické Aglianico od vinařství Cantine Amastuola je charakteristické vyšším obsahem tříslovin a výborně se tak hodí ke grilovaným masům.
Organické víno od vinařství Cantine Amastuola. Směs odrůd Primitivo, Aglianico, Merlot a Cabernet Sauvignon.
Organické růžové víno, které je vyrobené z hroznů odrůdy Aglianico, které se sbírají výhradně v noci a následně se po dobu 24 hodin za studena macerují..
Organické víno z paty Itálie. Směs odrůd Primitivo a Syrah dává vzniknout ovocnému vínu s typickou tříslovinou.
Suché červené víno z italské oblasti Abruzzo. Intenzivní ovocná vůně i chuť. Příjemná kyselinka a spíš nižší tříslovina. Vynikající poměr kvalita x cena.
Suché červené víno z italské oblasti Abruzzo. Intenzivní ovocná vůně i chuť. Příjemná kyselinka a spíš nižší tříslovina. Vynikající poměr kvalita x cena. Výhodné 1,5 litrové balení.
Suché bílé víno z italské oblasti Benátsko ve výhodném 1,5 litrovém balení
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Brut – 11 g/l
Naturálně kvašené perlivé prosecco, které se díky svému příjemnému květinovému aromatu hodí pro každou příležitost. Obsah cukru 12–13g/l
Balení obsahuje láhev 1 litrového nápoje Aperol a 2 láhve perlivého vína Montelliana Bianco Frizzante.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je charakteristické intenzivní a elegantní vůní. Vynikající do míchaných nápojů, jako je Spritz, Mimosa nebo Bellini.