Luma WC sedátko - Celestial Blue

Luma WC sedátko - Celestial Blue

34x

hodnoceno

92 %

spokojenost
Záchodové sedátko LUMA v moderních barvách pomáhá dítěti zvyknout si na používání toalety a dodává mu sebedůvěru při přechodu na opravdový záchod. Celý popis

Barva

default
default
default
282 Kč
Prodává MALL
282 Kč
Poslední 2 kusy
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
29.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Dina M.
25.5.2022
Ověřený nákup
V pohodě, drží na záchodě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.2.2022
Ověřený nákup
Jedoduche, ziadne zbytocne vycnelky
Naozaj pasuje zatial na vsetky WC, kde sme ho skusali
Kateřina Š.
12.9.2021
Ověřený nákup
kvalitní sedátko, ale na moderní toalety nepasuje
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2021
Heureka recenze
Pouziva ho 2,5 rocny syn a je spokojny. Sedatko krasne drzi a nepohne sa.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.4.2021
Ověřený nákup
Sedátko vůbec neklouže, dcera si ho dovede nasadit sama. Otvor v sedátku je dostatečně velký i pro chlapečky. Kvalitní materiál.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2021
Ověřený nákup
splnil očekávání. Zespodu má gumu, která neklouže. 4leté dítě zvládne dát sedátko na záchod samo, a i když sedátko neumístí přesně, nesklouzne při dosednutí ke straně ani nikam nepropadne
Anna E.
4.7.2020
Ověřený nákup
Kvalitní plast, neklouže, akorát velké
Katarina C.
1.6.2020
Ověřený nákup
Spokojnost...
Radka V.
18.11.2019
Ověřený nákup
čistý design
nízká přední část
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.9.2019
Ověřený nákup
Neklouze na wc. Za mě o.k.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.8.2019
Ověřený nákup
Skvělé, úžasné. Syn měl s každým sedátkem problém. Toto je stabilní, nehýbe se.
Ing. Ľubica L.
4.1.2018
Ověřený nákup
S výrobkom sme veľmi spokojný, pohodlné a skvelý dizajn. Syn ho začal používať keď mal 2,5r. Dovtedy používal nočník Luma v tom istom dizajne.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.9.2016
Ověřený nákup
Krásný příjemný materiál, na velkém sedátku neklouže, malé se na něm evidentně dobře sedí, narozdíl od sedátka, které mělo mezi nožičkami "výstupek".
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.1.2016
Ověřený nákup
Vnučce se na něm pěkné sedí, ale zatím bez výsledku. Toť vše co k tomuto výrobku můžu říci.:-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.12.2015
Ověřený nákup
spokojenost,kvalitní také dražší