Fiskars UP84 Univerzální zahradní nůžky prodloužené (115390), záruka 5 let

Fiskars UP84 Univerzální zahradní nůžky prodloužené (115390), záruka 5 let

Díky nastavitelnému úhlu stříhací hlavy a lehké konstrukci je práce s univerzálními zahradními nůžkami FISKARS 115390, vždy rychlá, snadná a bezpečná. Dosah stříhání cca 4 m. Unikátní mechanismus umožňuje stříhat s vynaložením 12× menší síly. Celý popis
1 629 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 505964

Hodnocení (127)

96 %
5110 x
413 x
32 x
21 x
11 x

Recenze (48)

Všechny recenze
Vlastimila Z.
Úžasné. Soused vyzkoušel a hned si šel objednat také. Stříhají skvěle.
Autor si přál zůstat v anonymitě
stříhá skvěle
Item 1 of 31

Hodnocení (127)

96 %
5110 x
413 x
32 x
21 x
11 x

Recenze (48)

Petr K.
23.12.2020
Ověřený nákup
zboží dobrý, doručení katastrofa,rozděleno na dvě zásilky (to bych pochopil), ale první doručená brzy, druhá doručená téměř po týdnu od první s tím, že každodenní výmluvy.... přepravce nevyzvedl a chyba na straně přepravce a kdesi cosi, avšak den před následným doručením, info, že vyzvednuto přepravce, který hned následující den bezproblémů doručil. Takže chyba určitě ne u přepravce.
Vlastimila Z.
7.9.2020
Ověřený nákup
Úžasné. Soused vyzkoušel a hned si šel objednat také. Stříhají skvěle.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.8.2020
Heureka recenze
stříhá skvěle
Růžena P.
11.6.2020
Ověřený nákup
Jsem spokojená, dosáhla jsem kde bylo potřeba. Jde to lehce.
Jan K.
5.5.2020
Ověřený nákup
spokojenost, dosahnou, kam potrebuji, strihaji dobre
Vladimír M.
27.3.2019
Ověřený nákup
Velmi dobrý pomocník, spokojenost stříhá jak "nový".
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.5.2018
Ověřený nákup
Prostě Fiskars...super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.10.2017
Ověřený nákup
škoda, že rúčka je pevná, že sa nedá nastaviť jej dĺžka, nie vždy potrebujete také dlhé nožnice, ak je konár bližšie a striháte na kratšiu vzdialenosť je ovládanie strihania dosť ťažké a komplikované.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.6.2017
Ověřený nákup
Jsme moc spokojeni .
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.5.2017
Ověřený nákup
Jen pozor při střihání pomocí táhla na konci násady, ať si s ním neseknete do dlaně ruky, která násadu drží když táhlo vklouzne zpět. Jinak super pomocník, urve všechno! Aretace hlavy se mi trochu povoluje, ale na funkčnost to nemá zatím vliv.
Beata P.
30.3.2017
Ověřený nákup
Nůžky máme již druhé. Maminka je zkusila na silnější větev a plast to nevydržel. Ale objednala jsem stejné, protože jinak fungují výborně. Šikovné nastavení hlavy umožňuje variabilní stříhání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.3.2017
Ověřený nákup
skvelý pomocník, niet čo vytknúť, proste fiskars.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.12.2016
Ověřený nákup
Super :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2016
Ověřený nákup
Nůžky skvělé, velmi lehké stříhání větví ve výšce, nenáročná manipulace. samozřejmě při delší době stříhání větví ve výšce bolí ruce.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.10.2016
Ověřený nákup
Výrobek jsem koupila již podruhé - ten samý typ a oranžová rukojeť taktéž jako u prvního výrobku / jež jsem reklamovala / praskla...zarážející, mýlila jsem se v domění, že tyto výrobky jsou kvalitní i odpovídá tomu cena, ale bohužel...