Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1002123

Fieldmann FZN 4102-AT

Fieldmann FZN 4102-AT

327x

hodnoceno

88 %

spokojenost

66x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Součástí nůžek je také teleskopická rukojeť a vodící kolečka. Hmotnost celé sestavy je pouhý jeden kilogram. Tento model shledáte jako ideálního pomocníka pro úpravu okrajů trávníku a tvarování okrasných dřevin. Nůžky jsou napájeny vyjímatelnou Li-ion baterii. Celý popis
949 Kč
840 Kč
Prodává MALL
949 Kč
840 Kč
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jarmila V.
18.6.2021
Ověřený nákup
Je to super pomocník v záhrade a som s ním spokojná.
Petr K.
9.6.2021
Ověřený nákup
Nedoporučuji, zasekává se, naprosto nevýkonný, nejraději bych ho vrátil. Když by tu byla tato informace, určitě bych ho nekupoval....
Tibor E.
24.5.2021
Ověřený nákup
Teleskopická rukoväť.Nízka cena.
Nie sú dostupné náhradné nože.Malá výdrž batérie,treba dokúpiť ešte jednu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.5.2021
Heureka recenze
Lehké a šikovné nůžky. Zastřižení trávy bez potíží. Výměnný nůž na zastřižení větviček. Plní co má...
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.5.2021
Ověřený nákup
Zatim střihá dobře, jen kolečka by potřebovala být větší, zahrada mezi květinami není dokonale rovná
Milena O.
25.6.2020
Ověřený nákup
Super pomocnik 👍
Martin P.
2.8.2017
Ověřený nákup
Dobrý den, pravidelně nakupuji na mall.cz. Vždy jsem maximálně spokojený. Tento přístroj mi přijel s nefunkční tyčí, po reklamaci,kdy mě do jednoho dne přijel nový stroj, opět nefungovala. Asi nějaká špatná várka. Stroj už znovu reklamovat nebudu, stál pár korun ale je to šmejd.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.6.2017
Ověřený nákup
Nevím, zda jsem neočekávala příliš mnoho.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.5.2022
Ověřený nákup
Výborný pomocník v zahradě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Som spokojná
Stanislava P.
9.4.2022
Ověřený nákup
Nemohu aku nůžky nastartovat. PROSÍM POŠLETE MI TEL. ČÍSLO NA TECHNIKA. Jinak musíem zboží vrátit. Moc děkuji. On mi určitě poradí. Je mi 75 tak je možná chyba ve mně. Děkuji, děkuji Stanislava peštová telefon 778 714 194
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.12.2021
Ověřený nákup
Zatím použité jen jednou, ale byla jsem spokojená.
Lehké a dobře padnou do ruky.
Zatím nic.
Miroslav H.
23.9.2021
Ověřený nákup
Je to taková hračka, kde výkon odpovídá ceně. Tím nemyslím, že je to špatné, ale nechce to mít přehnaná očekávání.
Ludmila P.
25.8.2021
Ověřený nákup
Super vecička na burinu.
Kvetoslava P.
20.8.2021
Ověřený nákup
Super