Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1080087

Philips OneBlade Pro QP6520/20

Philips OneBlade Pro QP6520/20

Philips OneBlade QP6520/20 je nový revoluční hybridní zastřihovač, který dokáže zastřihovat a holit vousy jakékoli délky a vytvářet přesné linie a tvary. Zapomeňte na používání několika nástrojů pro zastřihování, úpravu a holení vousů, OneBlade zvládne všechno. **Obsahuje přesný hřeben s 14 délkami střihu a cestovní pouzdro. ** Vhodný pro mokré i suché použití. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
Ušetříte 900 Kč 2 299 Kč
1 399 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 900 Kč 2 299 Kč
1 399 Kč

Recenze (0)

Stanislav O.
21.2.2020
Ověřený nákup
Naj strojček s akým som sa stretol, dlhá výdrž batérie. Zatiaľ max spokojnosť
Peter S.
5.1.2021
Ověřený nákup
Velmi spokojny
Jaroslav J.
30.10.2020
Ověřený nákup
funguje naozaj v výborne, holenie do 1cm tak ako je nastavec je uplne v pohode. Samozrejme treba brat do uvahy ze treba viac krat prejst dane miesto ale to je myslim si ze to iste pri kazdom strojceku. Ak je brada dlhsia tak na nadstavec zabudnite rovno doporucujem bez nadstavca a s hrebenom. Kazdopadne za tie peniaze naozaj velmi dobra vecicka.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.5.2021
Heureka recenze
Dobré na cesty, slušně holí Dlouho vydrží nabitý
Tomáš H.
21.4.2020
Ověřený nákup
Skvělej pomocník na celé tělo. Břit vydrží i rok. Konečně věc ne na baterky, ale do adaptéru.
Peter F.
20.4.2020
Ověřený nákup
😀
Michal S.
5.4.2020
Ověřený nákup
Vyborny strojcek, odskusal som na mokro aj na sucho, zastrihava bradu na jednodnove strnisko co mi absolutne vyhovuje. Pozor neholi! Ale striha! A striha dobre. Po 3 strihaniach 60% baterie ostava. Hodnotim velmi pozitivne, predcilo ocakavania.
Renáta Š.
16.4.2020
Ověřený nákup
Velmi som spokojná
Zuzana V.
21.2.2020
Ověřený nákup
Vôbec nerozumiem tým pozitívnym recenziam a nechápem o čom hovoria,Strojček absolútne nesplnil očakávania.Holenie je zdĺhavé.treba opakovane prechádzať po tých istých miestach,dlhšie chĺpky striha veľmi zle.Neviem posúdiť,či treba na jeho používanie nejaký špeciálny prístup,alebo či je to len náhoda,že je tento kus mimoriadne tupý,,ale v každom prípade sme z výrobku sklamaní.
Ziadne
Tupý,zle holi
Vít J.
16.5.2019
Ověřený nákup
Konečně pohodové holení. Opravdu všude. 👍👍👍👍👍
Richard K.
20.2.2020
Ověřený nákup
kompaktny, dlha vydrz baterie,
Cena, trochu hlučny
Palo A.
6.2.2020
Ověřený nákup
spokojnost!
Vladimir I.
11.11.2019
Ověřený nákup
holenie bez problemov, sice nie tak ako ziletka ale je to uplne ok
uprava brady uplne v pohode
solidna vydrz na jedno nabitie
ukazovatel stavu baterie
zatial ziadnu nepozorujem
Vít J.
16.5.2019
Ověřený nákup
Konečně pohodové holení. Opravdu všude. 👍👍👍👍👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.4.2019
Ověřený nákup
Jednoduche a rychlé holení, oholí lépe než klasický strojek. S výrobkem jsem maximálně spokojen