Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 512748

Kärcher Tepovač SE 4002 (1.081-140.0)

Kärcher Tepovač SE 4002 (1.081-140.0)

3 funkce v jednom stroji. Kärcher tepovač SE 4002 k čištění koberců a tvrdých ploch na principu nástřiku a extrakce. Vyjmutím nádoby na čistou vodu se změní stroj na mokro – suchý a suchý vysavač. Celý popis
Ušetříte 2 443 Kč 8 090 Kč
5 647 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 2 443 Kč 8 090 Kč
5 647 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Použité
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2021
Ověřený nákup
Výborne vyčistí tepovaním i viac znečistené miesta..
Jaroslav C.
4.3.2021
Ověřený nákup
Zatiaľ po 2 týždňoch spokojnosť.
Jiří P.
22.12.2019
Ověřený nákup
Funguje výborně, sesazení hadice a jednotlivých dílů trubek je celkem tuhé, ale nic tragického. Je až neuvěřitelné, co se, při mokrém čištění dá dostat z koberce. Výborný výrobek.
Olga U.
9.12.2019
Ověřený nákup
Velká spokojenost
Tepovac i vysavač v jednom
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.6.2013
Ověřený nákup
Kupoval som ho najmä kvôli tepovaniu autosedačiek. Túto činnosť vykonáva tepovač perfektne. Tepoval som s ním už aj koberec a dokonale ho vedel vyčistiť a osviežiť.Nedostatkom je jedine to, že pri väčšom objeme špinavej vody v nádrži začne po obvode čerpadla túto vodu vytláčať von.Inak veľká spokojnosť.
Olga J.
8.5.2013
Ověřený nákup
Velmi dobrý, splnil naše představy.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.9.2022
Heureka recenze
Tento tip obsahuje obě tepovací hubice na čalounění, i na koberce.
Chybí navíjení el. šňůry ale to nemají i jiní výrobci.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.8.2022
Heureka recenze
Výkon Solidní konstrukce
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.8.2022
Ověřený nákup
Dosud jsme měli VAX, ale ten dožil. Tento po vyzkoušení je super.
Adela K.
17.5.2022
Ověřený nákup
Naprosta spokojenost,zakoupeno take original cistici prostredky ,cistila jsem koberce, auto,sedacku, na psi chlupy genialni👍👍👍
Josef B.
4.4.2022
Ověřený nákup
Od té doby co ho mám nechci aby mě někdo rušil při vysávání s pozdravem strážník Duffy
Monika N.
18.11.2021
Ověřený nákup
Funguje ako má byt, spokojenosť
Milan D.
1.10.2021
Ověřený nákup
Funguje na výbornou
Zuzana B.
11.8.2021
Ověřený nákup
Skvelý pomocník
Květoslava J.
18.6.2021
Ověřený nákup
Je to velký a kvalitní pomocnik