Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 668361

Fiskars QuikFit Vypichovák plevele (137522), záruka 5 let

Fiskars QuikFit Vypichovák plevele (137522), záruka 5 let

54x

hodnoceno

94 %

spokojenost

3x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Vypichovák plevele Fiskars je určen k odstranění plevelů jako pampelišek a bodláků. Je velice vhodný pro úzká místa. Vyroben je z bórové oceli. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 41 Kč 267 Kč
226 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 41 Kč 267 Kč
226 Kč
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

martina k.
14.8.2020
Ověřený nákup
Dany nastroj som dostala pred par rokmi ako darcek, je velmi prakticky a lahky...da sa nim pliet pomedzi cibulky tulipanov, bez toho aby sa poskodili... Tento krat som ho kupila ja ako darcek.. naozaj odporucam, potrebne je kupit aj nadstavec-rucku
Lívia D.
17.6.2020
Ověřený nákup
👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.6.2020
Ověřený nákup
Kúpil som ho s úmyslom, že ho budem používať priamo z ruky, až pri doručení som zistil, že je potrebný aj nadstavec. Ukončenie je také, že bez toho nadstavca je práca mimoriadne nepohodlná.
Maria S.
16.6.2020
Ověřený nákup
hrot nejde dobre do zeme, mam aj od ineho vyrobcu, ovela lepsi ale da sa s nim pracovat :-)
Karla L.
18.5.2020
Ověřený nákup
Perfektní
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.12.2019
Heureka recenze
kvalitní nářadí na zahradu
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2019
Ověřený nákup
super vecička
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2019
Ověřený nákup
Fiskars kvalita za super cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.11.2018
Ověřený nákup
Splna ucel na to, na co bol kupeny.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.4.2018
Ověřený nákup
Zatiaľ nepoužitý.
Renata U.
28.4.2017
Ověřený nákup
k Fiskars není co dodat
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.3.2017
Ověřený nákup
Skvělý pomocník.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.7.2016
Ověřený nákup
Splnil očekávání. Pracuje se s ním výborně. Vynikající na plevel s dlouhými kořeny, který lze jednoduše vypíchnout. Jednoznačně doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.6.2016
Ověřený nákup
Je vhodný do měkké kypré hlíny, bohužel v tvrdé hlíně se mi nejdříve ohnul a potom naprasknul...
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.5.2016
Ověřený nákup
Samotný vypichovák plevele se nedá dlouho držet v ruce, ale s krátkou násadou je velký pomocník proti plevelu