Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vlajková loď pivovaru Brewdog. Punková India Pale Ale, která se stala synonymem pro rebelii řemeslných piv. Chmelená novými chmely pro vytvoření exploze tropického ovoce a totální změti grapefruitu, ananasu a liči zakončená krásně hořkým koncem.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Hopsinjoor je jedním z klenotů řady Gouden Carolus Het Anker. Díky dodání 5 různých chmelů posouvá původní chuť piva Gouden Carolus více do moderních stylů. Jeho chuť je plná jemných chmelových tónů s výraznějším ovocným, slaným nádechem.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Pšeničný weissbier s typickou chutí Schneiderů – plnou a intenzivní. Jeho jemná svěžest povzbuzuje a roztančí vaše smysly. Ideální pro snění v uvolněném letním odpoledni. Jak veselé je žít v Bavorsku!
můžete mít 26.4. - 29.4.
Toto Oude Geuze se vyrábí ze směsi tří lambiců – jednoletého, dvouletého a tříletého. Má výjimečnou vůni balancující mezi dřevitými tóny a vůněmi jablek a citronů. Její složitost je pozoruhodná!
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tradičně oceňovaný London Porter je bohaté, temné a komplexní pivo. Vaří se ze směsi hnědých a čokoládových sladů. Diky tradici pivovaru můžete v tomto pivě poznat chuť porteru z 19. století.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Vznešený pivní styl IPA s americkými chmely. Svrchně kvašené pivo s výrazným aroma po pryskyřici (až borovici), citrusech a tropickém ovoci. Typická je vyšší až suchá hořkost. Nejlépe se hodí ke kořeněnému jídlu, chilli, indické a thajské kuchyni.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Slavnostní pivo, které chutná skoro jako víno. Svrchně kvašené červenohnědé vlámské pivo vařené od 16. století tradičním způsobem s dozráváním v dřevěných sudech. Snoubí se v něm čokoládovo-smetanová chuť se suchým dozníváním s kyselostí granátového jablka.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Steinbier je prastarý druh ležáku. Vaří se přidáním horkých kamenů do mladiny. Ty částečně zkaramelizují cukry a dodají pivu výrazný karamelový charakter. Chmelové vůně piva připomínají bylinky, tóny cukroví, pepře a žluté papriky.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tento belgický tripel je trapistické pivo z kláštera na hranicích mezi Belgií a Holandskem. Jde o vzácné pivo, které fermentuje i v lahvi a hned tak ho někde neochutnáte. Jeho měděná barva s hustou bílou pěnou a sladká karamelová vůně s náznaky ovoce vás naláká.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Takový belgický tripel byl poprvé uvařený v roce 1491 pro rytíře Zlatého rouna podle stejného receptu, jaký dnes používá pivovar Het Anker. Má zlatou barvu díky použití pale sladu a jeho vůně je díky specifickým kvasinkám ovocná a kořenitá a s atraktivním chmelovým profilem.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Pivo ve stylu American Pale Ale má ideální zlatou barvu a stablní pěnu po nalití do sklenice. Velmi dobře pitelný ejl, svěží chmelová chuť, která vás nikdy nezklame.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Svrchně kvašený speciál, který má načervenalou barvu, hustou pěnu a osvěžující aroma citrusových plodů a tropického ovoce. Středně plné sladové tělo, více prokvašené s nižším řízem. V hlavní roli americké chmely Citra a Centennial použité jak při chmelovaru, tak pro dry-hopping.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Porter z Islandu s jasnými poznámkami z karamelu a tmavé čokolády. Je ideálně pražený a bohatý a nabízí střední tělo. Pražené a čokoládové slady mu dodávají černou barvu, ale je tak dobře pitelný, že se temnoty nemusíte bát. Obsahuje i přídavek autentické islandské pražené kávy.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Spodně kvašený ležák od Chomoutu má krásnou zlatou barvu, plné tělo doplněné vyšší hořkostí. Vaří se ze tří druhů sladu a žateckého poloranného červeňáku.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Kompozici čtyř sladů a kombinaci evropských a amerických chmelů si zamilujete. Jantarová barva, plné tělo, kulatost žitného sladu, ořískové tóny a suchý dozvuk. Typická pravá chmelová hořkost ladí s chutí a vůní citrusů amerického chmele. Pitelné pivo naladěné k dlouhému vychutnávání.
můžete mít 26.4. - 29.4.
UrPils se v Karlsbergu vaří tradičně podle německého zákona Reinheitsgebot. Jeho osvěžující a bylinná chuť je velmi oblíbená. Pivo vděčí za svůj charakter obzvláště měkké vodě filtrované přes červený pískovec, kterou pivovar získává z velké hloubky pod hradním vrchem u města Homburg.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Trapistické svrchně kvašené pivo, zlatý tripel, vyniká vyváženou kombinací sladké a hořké chuti. Chmelové aroma s tény muškátových hroznů a zralých jablíček. Konzumujte ideálně při teplotě 6–8°.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Trapistické světlé svrchně kvašené pivo. Vyvážený zlatý tripel s hořkosladkým dozníváním ovocných tónů. Pivo s plnou chutí a sladkým a lehce sladovým charakterem.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tmavě červeno-hnědé pivo s bohatou, komplexní chutí díky opětovnému kvašení v lahvi. Pocítíte nádech karamelových, sladových a ovocných esterů připomínajících zralé banány. Pivo perlí pod vrstvou husté krémové pěny.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Pivo inspirované americkými pale ejly (APA) ve výhodném balení 4 plechovek. Dead Pony Club byl vytvořený z šíleného množství amerického chmelu, který dodává krásné citrusové vůně kombinace citronové trávy a limetkové kůry. Toto pivo bude vaše přítelkyně milovat. Je veli dobře pitelné.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tokyo je nefiltrované pivo, které bylo uvařeno s velkým množstvím pšenice a stylově se drží uprostřed mezi witbierem a saisonem. Nápad vznikl v roce 2012 jednorázovou várkou u příležitosti otevření první kavárny s motivem St. Bernarda v japonské metropoli.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Toto černé pivo vás překvapí svojí lehkostí a dobrou pitelností. Mimořádná pivní specialita poskytuje výjimečný chuťový zážitek. V chuti objevíte cokoládové a kávové poznámky a oceníte jeho příjemnou hořkost a chmelení. To celé v elegantní lahvi s patetním uzávěrem.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Pater 6 je tradiční klášterní belgické pivo ve stylu dubbel. Je kaštanově zbarvený, velmi ovocný s poznámkami z melounu a velmi čerstvým banánem a s jemnou hořkostí. Dá se výborně se pít.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Tento světlý ležák se v Mnichově vaří už několik století. Má typickou chuť mnichovských ležáků, tzn, že je jemné, sladové a dobře prochmelené. Doporučujeme zejména ke grilu nebo k bavorským specialitám a v této krásné patentní láhvi je to také výborný dárek.
můžete mít 26.4. - 29.4.