-20%
289 Kč 229 Kč

Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které vyniká úžasnou vůní a minerální chutí, která je tolik charakteristická pro kopcovitou oblast Asolo. Nízký obsah cukru Extra Brut – 6g/l

-20%
199 Kč 159 Kč

Naturálně kvašené šumivé víno´, které je vyrobeno ze směsi bílých odrůd pěstovaných v oblasti Treviso. Metoda stejná jako při výrobě prosecca – Charmat. Intenzivní a déletrvající perlení, které je výraznější, než u perlivých vín, která jsou uzavřena šroubovacím uzávěrem. Cukernatost Extra Dry-15g/l

-20%
249 Kč 199 Kč

Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l

-20%
289 Kč 229 Kč

Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je ztělesněním charakteristických vůní a chutí oblasti Asolo DOCG. Krémová pěna, která je dlouhotrvající. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l

-24%
249 Kč 189 Kč

Šumivé dezertní víno vyrobené stejnou metodou jako prosecco. Dva druhy odrůdy Moscato (Muškát) dávají krásné aromatické víno, které má výraznou vůni, chuť, sladkost, ale zároveň i kyselinku, která vyrovná vyšší cukernatost, která je na hodnotě 90 g/l.

-20%
299 Kč 239 Kč

Montelliana Prosecco Biologico DOC Extra Dry je vyrobeno v souladu s respektem k přírodě a oblasti, ze které pochází. Trvale udržitelné zemědělství, minimum sulfátů. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l

-20%
249 Kč 199 Kč

Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Brut – 11 g/l