
Naturálně kvašené perlivé víno, které je cenově velmi dostupnou alternativou prosecca. Vhodné do míchaných nápojů jako jsou Aperol spritzz, Hugo nebo Mimosa.
Naturálně kvašené perlivé víno, které je cenově velmi dostupnou alternativou prosecca. Vhodné do míchaných nápojů jako jsou Aperol spritzz, Hugo nebo Mimosa.
Naturálně kvašené šumivé víno´, které je vyrobeno ze směsi bílých odrůd pěstovaných v oblasti Treviso. Metoda stejná jako při výrobě prosecca – Charmat. Intenzivní a déletrvající perlení, které je výraznější, než u perlivých vín, která jsou uzavřena šroubovacím uzávěrem. Cukernatost Extra Dry-15g/l
Šumivé dezertní víno vyrobené stejnou metodou jako prosecco. Dva druhy odrůdy Moscato (Muškát) dávají krásné aromatické víno, které má výraznou vůni, chuť, sladkost, ale zároveň i kyselinku, která vyrovná vyšší cukernatost, která je na hodnotě 90 g/l.
Naturálně kvašené perlivé prosecco, které se díky svému příjemnému květinovému aromatu hodí pro každou příležitost. Obsah cukru 12–13g/l