Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které vyniká úžasnou vůní a minerální chutí, která je tolik charakteristická pro kopcovitou oblast Asolo. Nízký obsah cukru Extra Brut – 6g/l
můžete mít 25.9. - 26.9.
Naprostá novinka – růžové prosecco. Kombinace odrůd Glera a Pinot Nero. Sekundární kvašení minimálně 60 dnů. Jednoročníkové hrozny – Millesimato.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Prosecco Meliora bylo vyrobena aby oslavilo původní vinaře a jejich pradávné postupy. Vyrábí se z ručně sbíraných hroznů a rostliny rostou z půd, které jsou bohaté na sedimenty, díky nimž má vzniklé víno charakteristickou minerální chuť.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je ztělesněním charakteristických vůní a chutí oblasti Asolo DOCG. Krémová pěna, která je dlouhotrvající. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 25.9. - 26.9.
Svěží perlivé prosecco, které pochází z vinic oblasti Asolo DOCG.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Růžové prosecco od vinařství Villa Sandi. Kombinací odrůd Glera a Pinot Nero vzniklo toto delikátní prosecco.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Brut – 11 g/l
můžete mít 27.9. - 1.10.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 27.9. - 1.10.