Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Naturálně kvašené perlivé prosecco, které se díky svému příjemnému květinovému aromatu hodí pro každou příležitost. Obsah cukru 12–13g/l
můžete mít 26.9. - 27.9.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je ztělesněním charakteristických vůní a chutí oblasti Asolo DOCG. Krémová pěna, která je dlouhotrvající. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 26.9. - 27.9.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které vyniká úžasnou vůní a minerální chutí, která je tolik charakteristická pro kopcovitou oblast Asolo. Nízký obsah cukru Extra Brut – 6g/l
můžete mít 26.9. - 27.9.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 30.9. - 2.10.
Prosecco Meliora bylo vyrobena aby oslavilo původní vinaře a jejich pradávné postupy. Vyrábí se z ručně sbíraných hroznů a rostliny rostou z půd, které jsou bohaté na sedimenty, díky nimž má vzniklé víno charakteristickou minerální chuť.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Svěží perlivé prosecco, které pochází z vinic oblasti Asolo DOCG.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Brut – 11 g/l
můžete mít 30.9. - 2.10.