Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 9.5. - 10.5.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Speciální sušenky obalené v Guerande slaném karamelu a uvařené v lahodné belgické čokoládě.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Perle noire je ideální sušenka pro milovníky tmavé čokolády. Tato papírová krabička obsahuje 10 černých perel.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Perle praliné je jemnou rovnováhou mezi praženými lískovými oříšky a belgickou mléčnou čokoládou. Pod lahodnou čokoládou najdete krémové praliné položené na tenké sušence. Tato papírová krabička obsahuje 10 mléčných perel.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Jemné medové tóny klementinky v krásném středomořském tanci s jemně praženými mandlemi Marcona. 100% přírodní.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.Ducs de Gascogne Kachní terina s pomerančem, 65g
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor..
můžete mít 9.5. - 10.5.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgunským vínem AOC je skutečnou francouzskou tradicí.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Feferonky lze podávat jako předkrm, v salátech, použít k okořenění steaků nebo hamburgerů nebo do čehokoli jiného, co si dokážete představit!
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek
můžete mít 9.5. - 10.5.