Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieNože
Filetovací NůžMateriál: 440 stainless steelPevná čepelCelková délka: 10"Délka čepele: 4,8"Délka rukojeti: 5,25"
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský okrajovací nůž, Petty Dellinger Carbon FragmentDrobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 230 mm, Dellinger Manmosu ExclusiveRobustní, velmi ostrý japonský nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef's knife) z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší možnou kvalitou.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon FragmentNůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef's knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Hmotnost: 68 gr Délka: 27,6 cm Délka čepele: 15,2 cm Délka rukojeti: 12,4 cm Zoubkované ostří
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský nůž na pečivo 195 mm, Dellinger SamuraiNůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský nůž na pečivo, Dellinger Rose-Wood DamascusVelmi ostrý nůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon FragmentŠtíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem snadná, rychlá a mimořádně přesná.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 200 mm, Dellinger Harukaze ProfessionalRobustní, velmi ostrý japonský nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef's knife) z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší možnou kvalitou.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon FragmentVykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Luxusní 3dílná sada kuchyňských nožů Dellinger Mirror v dárkové kazetěLuxusní sada 3 nožů Dellinger Mirror z 3vrstvé nerezové oceli 12cr12MOV, která je velmi dobrou alternativou k japonské oceli VG-10.Velmi ostré a tvrdé řezné jádro z oceli 12cr12MOV, které je velmi dobře chráněno proti korozi a m…
můžete mít 2.5. - 3.5.
Nůž na chléb, FORGED Katai CollectionElegantní a kvalitní nůž na chleba se zoubkovaným ostřím, kterým pohodlně nakrájíte měkký křupavý chléb, pečivo, dorty i zákusky bez mačkání.Při navrhování nožů FORGED řady Katai byl kladen maximální důraz na poutavý design a mimořádně kvalitní provedení.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Master Cutlery Nůž Carving, 20 cm, HT-892–3
můžete mít 2.5. - 3.5.