10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Viktor Faktor: La Cuisine pragoise ancienne Viktor Faktor: La Cuisine pragoise ancienne
Viktor Faktor: La Cuisine pragoise ancienne

Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la pragoise? Produits fins de chez Lippert et recette de l’hôtelier Šroubek? A quoi ressemble la cuisine tcheque traditionnelle ?

můžete mít 5.6. - 6.6.

Viktor Faktor: Old Prague Cookbook Viktor Faktor: La Cuisine pragoise ancienne
Viktor Faktor: Old Prague Cookbook

Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes? Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek? What’s the story with typical Czech cuisine? Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe?

můžete mít 5.6. - 6.6.

Viktor Faktor: Staropražská kuchařka Viktor Faktor: La Cuisine pragoise ancienne
Viktor Faktor: Staropražská kuchařka

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Viktor Faktor: Staropražská kuchařka Viktor Faktor: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)
Viktor Faktor: Staropražská kuchařka

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Viktor Faktor: Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně Viktor Faktor: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)
Viktor Faktor: Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně

Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today.

můžete mít 4.6. - 5.6.

Viktor Faktor: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) Viktor Faktor: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)
Viktor Faktor: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes.

můžete mít 12.6. - 14.6.

Viktorie Hrazdílková: Sele ví... - Pepa a Viki vaří v duelu Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii
Viktorie Hrazdílková: Sele ví... - Pepa a Viki vaří v duelu

Pepa a Viki, finalisté televizní kuchařské soutěže MasterChef Česko, mají společnou zálibu ve vaření jednoduchých a chutných jídel z dostupných lokálních a sezonních surovin.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vilma Partyková: Vaříme nemocným rakovinou - a nejen pro ně Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii
Vilma Partyková: Vaříme nemocným rakovinou - a nejen pro ně

Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii
Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii

Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vít Chaloupka: Příběhy z Chaloupky - aneb Zdravá výživa je humor Vito Capezzuto: TOPP Malované rolády - Piškotové rolády překvapivě jiné
Vít Chaloupka: Příběhy z Chaloupky - aneb Zdravá výživa je humor

Známý popularizátor zdravého životního stylu vzpomíná s humorem na osobnosti, s nimiž se během své kariéry trenéra a dietologa setkáva.

můžete mít 12.6. - 14.6.

Vít Syrový: Tajemství krve Vito Capezzuto: TOPP Malované rolády - Piškotové rolády překvapivě jiné
Vít Syrový: Tajemství krve

Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vito Capezzuto: TOPP Malované rolády - Piškotové rolády překvapivě jiné Vito Capezzuto: TOPP Malované rolády - Piškotové rolády překvapivě jiné
Vito Capezzuto: TOPP Malované rolády - Piškotové rolády překvapivě jiné

Roládu z piškotového těsta dokázaly ocenit už naše babičky. Tenké upečené těsto potřené marmeládou je rychle hotové a hosté ji mají velmi rádi. Pojďte s námi krok za krokem připravit klasickou piškotovou roládu ve zcela novém provedení.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile Vladěna Halatová: Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově - 2. díl
Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek – kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vláďa Vytásek: Můj bylinkový svět Vladěna Halatová: Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově - 2. díl
Vláďa Vytásek: Můj bylinkový svět

Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vladěna Halatová: Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově - 2. díl Vladěna Halatová: Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově - 2. díl
Vladěna Halatová: Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově - 2. díl

Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní… – recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vyladěné a pravidelně používané – recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 3. díl Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 3. díl
Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 3. díl

Kniha obsahuje 57 vyladěných receptů na bezlepkové sladké pečení včetně kváskování.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení - bezlepkově Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 3. díl
Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení - bezlepkově

54 nejlepších receptů na bezlepkové moučníky a cukroví: – tradiční sladkosti upravené bezlepkově – recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vychytané.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 2. díl Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 3. díl
Vladěna Halatová: Tradiční sladké pečení bezlepkově 2. díl
  • recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vyladěné a pravidelně používané – recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vladimír Doležal: Kochbuch - Spezialitäten der tschechischen küche Vladimír Horecký: Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej
Vladimír Doležal: Kochbuch - Spezialitäten der tschechischen küche

Nové doplněné vydání kuchařky v němčině obsahuje mnoho receptů na jídla typická pro českou kuchyni, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, různé speciality až po sladkosti.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vladimír Ekart: To mám rád já - Kuchařka s příběhem Vladimír Horecký: Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej
Vladimír Ekart: To mám rád já - Kuchařka s příběhem

Knížka o vaření a ne jen o vaření.
Vaření miluju. Je to moje vášeň.
Vařil jsem v New Yorku, založil jednu z prvních pizzérií v Praze a vařím, prakticky pořád i když už jen pro svojí rodinu a kamarády.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vladimír Horecký: Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej Vladimír Horecký: Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej
Vladimír Horecký: Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej

Druhá kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty pre jedlá zo studenej kuchyne, jedlá zo zeleniny a húb, hydiny, diviny, rýb, múčne jedlá, cestoviny a jedlá z ryže, zemiakov a strukovín.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vladimír Lokšík: Tradičná kuchárka moderne Vladimír Poštulka: Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa
Vladimír Lokšík: Tradičná kuchárka moderne

Majstri kuchárskeho a cukrárskeho umenia vás naučia majstrovsky skĺbiť tradičnú kuchyňu s modernými trendmi v gastronómii, dať osvedčeným potravinám a jedlám nové chute a vône, variť a piecť vtipne jednoducho, zdravo, chutne.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Vladimír Poštulka: Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa Vladimír Poštulka: Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa
Vladimír Poštulka: Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa

Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Vladimír Teplan: Dieta Choroby ledvin a močových cest - Diety a rady lékaře Vladimír Poštulka: Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa
Vladimír Teplan: Dieta Choroby ledvin a močových cest - Diety a rady lékaře

Druhé vydání úspěšného svazku je určeno pacientům s chorobami ledvin a močových cest.

můžete mít 5.6. - 6.6.