Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieVaření, nápoje, dieta
Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la pragoise? Produits fins de chez Lippert et recette de l’hôtelier Šroubek? A quoi ressemble la cuisine tcheque traditionnelle ?
můžete mít 5.6. - 6.6.
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes? Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek? What’s the story with typical Czech cuisine? Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe?
můžete mít 5.6. - 6.6.
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes.
můžete mít 12.6. - 14.6.
Pepa a Viki, finalisté televizní kuchařské soutěže MasterChef Česko, mají společnou zálibu ve vaření jednoduchých a chutných jídel z dostupných lokálních a sezonních surovin.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Známý popularizátor zdravého životního stylu vzpomíná s humorem na osobnosti, s nimiž se během své kariéry trenéra a dietologa setkáva.
můžete mít 12.6. - 14.6.
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Roládu z piškotového těsta dokázaly ocenit už naše babičky. Tenké upečené těsto potřené marmeládou je rychle hotové a hosté ji mají velmi rádi. Pojďte s námi krok za krokem připravit klasickou piškotovou roládu ve zcela novém provedení.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek – kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní… – recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vyladěné a pravidelně používané – recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Kniha obsahuje 57 vyladěných receptů na bezlepkové sladké pečení včetně kváskování.
můžete mít 7.6. - 11.6.
54 nejlepších receptů na bezlepkové moučníky a cukroví: – tradiční sladkosti upravené bezlepkově – recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vychytané.
můžete mít 7.6. - 11.6.
- recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vyladěné a pravidelně používané – recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Nové doplněné vydání kuchařky v němčině obsahuje mnoho receptů na jídla typická pro českou kuchyni, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, různé speciality až po sladkosti.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Knížka o vaření a ne jen o vaření.
Vaření miluju. Je to moje vášeň.
Vařil jsem v New Yorku, založil jednu z prvních pizzérií v Praze a vařím, prakticky pořád i když už jen pro svojí rodinu a kamarády.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Druhá kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty pre jedlá zo studenej kuchyne, jedlá zo zeleniny a húb, hydiny, diviny, rýb, múčne jedlá, cestoviny a jedlá z ryže, zemiakov a strukovín.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Majstri kuchárskeho a cukrárskeho umenia vás naučia majstrovsky skĺbiť tradičnú kuchyňu s modernými trendmi v gastronómii, dať osvedčeným potravinám a jedlám nové chute a vône, variť a piecť vtipne jednoducho, zdravo, chutne.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Druhé vydání úspěšného svazku je určeno pacientům s chorobami ledvin a močových cest.
můžete mít 5.6. - 6.6.