Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieVaření, nápoje, dieta
Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč, energetické tyčinky, smoothie.
můžete mít 12.6. - 14.6.
Opravdový znalec bylin není jen botanikem či farmakologem, tedy někým, kdo zná vnější stránku rostlin a kdo si přečetl a nastudoval něco o jejich používání. Mnohem více je také okultistou – v tom smyslu, že dokáže nahlédnout pod povrch projevů světa.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Christine a Wolf Storlovi žijí už více než tři desetiletí na samotě na horské usedlosti uprostřed přírody. V průběhu těchto let důvěřovali léčivé síle přírody, k níž se obraceli s prosbou o pomoc při různých zdravotních problémech, a nikdy nebyli zklamaní!
můžete mít 5.6. - 6.6.
Už odedávna věděli opravdoví znalci léčivých bylin, že i ty nejprostší a nejobyčejnější byliny mají svou cenu a že dlaň naplněná těmito bylinami postačí k vyléčení veškerých potíží.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vlastníma rukama sít a sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Zdravé a chutné jídlo nemusí být náročné na čas a finance. Prověřený způsob stravování, který léčí je založen především na místní zelenině a bylinkách včetně těch divokých jako například bršlice či jitrocel.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Když si vybíráte, jaké potraviny budete každý den jíst, pravděpodobně přemýšlíte, jaká je jejich chuť i výživná hodnota.
můžete mít 7.6. - 11.6.
V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou…
můžete mít 5.6. - 6.6.
„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Snadné vaření na šest písmen Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Beruška zve ke společnému vaření! Teď se můžeš i ty stát kuchyňskou superhrdinkou a všechny překvapit lahodnými pokrmy. Základ k posilnění na snídani, něco lehkého pro rodinu k obědu a pak překvapení pro kamarády na večer, aby si všichni pochutnali a dobře se bavili.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Někdy se stává, že nemáme na pečení čas nebo náladu, ale přitom bychom si rádi smlsli na něčem sladkém.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Stáva sa, že nemáme na pečenie čas alebo náladu, radi by sme si však dali nejakú chutnú sladkosť. Preto sme pripravili tieto pomerne časovo nenáročné a jednoduché nepečené zákusky, ku ktorým v obchode ľahko zoženieme všetky ingrediencie.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Autorka Stephanie Laska nejenže díky svým keto receptum a postupům v kuchyni zhubla více jak 60 kg. Ona svou váhu také udržela, k dnešku pres osm let! Podívejte se na fotografie dole. Její recepty jsou vyzkoušené a fungují.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence – to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Obyčejné bylinky sbíraly naše babičky v přírodě i pěstovaly na svých zahrádkách. Používaly se pak k léčení, ke kosmetickým účelům, ale i v kuchyni jako koření a někdy také jako zelenina.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Zázvor je výjimečná léčivá rostlina. Je to antioxidant s protizánětlivými účinky, působí proti bolesti, křečím, podporuje pocení a má i řadu dalších užitečných účinků.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy – zní to jako přiliš „velké sousto"?
můžete mít 7.6. - 11.6.