Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výtečné filety z italského tuňáka uloveného na Sicílii, ručně zpracované a konzervované v olivovém oleji. Díky své struktuře, plné a výrazné chuti je tento výrobek nepostradatelnou pochoutkou pro milovníky dobrého jídla.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepšího kandovaného ovoce podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných fíků podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných třešní podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Černý letní lanýž mletý a koncentrovaný, složený pouze z letního lanýže (Tuber Aestivum Vitt), pro nadšence a profesionály. Důvěryhodná alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Buzzonaglia di Tonno (kousky tuňáka) je nejméně hodnotná část tuňáka. Je to část masa nejblíže břichu a pod krkem, je tmavší, protože je více potřísněna krví. V minulosti to byl typický pokrm z mořských plodů.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Výrazná a zároveň jemná chuť červené cibule Tropea IGP se ve sladkokyselé úpravě stává dokonalou. Typický, jednoduchý, ale nesmírně chutný recept, který se hodí na chleba, crostini, bruschettu nebo i k masu či sýru.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Milovníkům odvážných chutí doporučujeme pikantní stroužky česneku konzervované v olivovém oleji, kterému dodávají ostrost kalábrijské chilli papričky. Výborně se hodí jako předkrm a doporučujeme si ho vychutnat na rozpečeném chlebu.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Zelené olivy bez pecek, které můžete servírovat na stůl jako přílohu k aperitivu nebo jako občerstvení. Ideální k dochucení kanapek, salátů, těstovin, pizzy, ale také jednoduše na domácí chléb.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 13.9. - 16.9.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 13.9. - 16.9.
Italská rajčata se suší stejně jako v minulosti, přirozeně na slunci, bez tepelné úpravy. Rajčata tak zůstávají chutná, připravena pro všechny vaše chutné recepty na míru. Jsou vynikající jako předkrm a hodí se pro přípravu chutných receptů.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Libové filety ze 100% italského divočáka s kořením, naložené v oleji a obohacené o vzácný letní lanýž. Ideální jako předkrm nebo do salátů.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Výběr těch nejlepších meruněk, ručně krájené a naložené do sirupu. Svěží, sladké a lahodné.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Výběr těch nejlepších třešní, naložených do sirupu. Svěží, sladké a lahodné.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Kapary je produkt, který na Pantellerii dosahuje absolutního vrcholu. Jsou chutné, křupavé a hodí se k mnoha receptům.
můžete mít 12.9. - 13.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných hrušek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných mandarinek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Polosušená rajčata konzervovaná ve slunečnicovém oleji, jemně ochucená petrželkou, bazalkou a solí. Chutná italská cherry rajčata jsou částečně pečená, čímž získají více vůně a chuti, a poté jsou ručně balená.
můžete mít 13.9. - 16.9.
Ančovičky z moře Cantabrian (Kantaberského) jsou absolutní gastronomickou dokonalostí. Jsou velice chutné a mají narůžovělou barvu přecházející do tabákové.
můžete mít 13.9. - 16.9.