Značka
Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Rýže Basmati Tilda je známé pro svou dráždivou chuť, kouzelné aroma a jemnou nadýchanou texturu.
můžete mít 2.5.
Tato čočka má po oloupání hnědé slupky červené zbarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti a ke snížení nadýmání. Nemá však již schopnost klíčit.
můžete mít 2.5.
Sona Masoori je velmi aromatická rýže s vysokým obsahem vlákniny pěstovaná v oblastech Andhra Pradesh, Karnataka a Telangana.
můžete mít 2.5.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek) a vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny.
můžete mít 2.5.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
můžete mít 2.5.
Jako většina luštěnin jsou Mung Dal neocenitelným zdrojem bílkovin a vlákniny.
můžete mít 2.5.
Mungo se nazývají zlaté fazole. Pochází z Indnie, kde často roste divoce. Jeho jemná a pevná zrna jsou jemné chuti, díky čemuž jsou v kuchyni univerzální.
můžete mít 2.5.
Urid dal je velmi oblíbená v Indii a Asii.
můžete mít 2.5.
Červené fazole jsou známé pro svou sladkou chuť podobnou kaštanu a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 2.5.
Cizrna hnědá známá jako vynikající zdroj bílkovin, jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a železa a může pomoci předcházet anémii a zvýšit vaši energetickou hladinu.
můžete mít 2.5.
Moth fazole jsou směs světle hnědé, tmavě hnědé a zelené barvy.
můžete mít 2.5.
Máslové fazole jsou velké, žluto-bílé fazole. Cenově dostupný zdroj všech potřebných živin, které naše tělo potřebuje.
můžete mít 2.5.
Fazole jsou malé, vejčitého tvaru a zelené barvy.
můžete mít 2.5.
Fazole Rosecoco jsou známé pro svou sladkou kaštanovou chuť a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 2.5.
Cizrna se také někdy nazývá římský hrách. Uvařené mají pevnou, ale jemnou texturu a dodávají pokrmům dobrou barvu a oříškovou chuť.
můžete mít 2.5.
Urid Whole je extrémně ceněná luštěnina. Je to nejvýživnější fazole ze všech luštěnin a běžně se vaří pro zdravou výživu.
můžete mít 2.5.
Chana Dal má skvělou chuť, je sladký i ořechový. Má vysoký obsah vlákniny a pomáhá snižovat cholesterol. Chana Dal je vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin.
můžete mít 2.5.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně.
můžete mít 2.5.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
Momentálně nedostupné
Khushboo Basmati je dlouhosrstá aromatická rýže.
Momentálně nedostupné
Čerstvé fazole jsou k dispozici pouze na konci jara nebo v létě: jedná se o skutečnou sezónní zeleninu. Sušené fazole jsou dostupné po celý rok. Fazole se jedí hlavně ve středomořských zemích.
Momentálně nedostupné