Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Elastická poleva – lískooříšková 500gElastická poleva lískooříšková 500gElastická tuková poleva pro dekoraci na pekařské a cukrářské výrobky.Při krájení se neláme. Vhodná také na zamražení.Postup: Zahřát na 50'C a použít podle potřeby.
můžete mít 10.5.
Živočišná vepřová želatina v plátcíchEwald – plátková želatina – 12ksŽivočišná vepřová želatina v plátcíchPro použití do teplé i studené kuchyně.Plátky namočít do studené vody na 5–7 minut, poté želatinu důkladně vyždímat.Teplé pokrmy : ihned se rozpustí (omáčky, lehké krémy a šlehačkové mousse s …
můžete mít 10.5.
SweetArt Flower Paste White – modelovací – bílá – vanilka – 500gSweetArt Flower Paste White – modelovací – bílá – vanilka – 500gSweetArt Flower Paste modelovací hmota s vanilkovou příchutí na výrobu cukrových květin.Barvit můžeme potravinářskou barvou.Příprava: propracujeme dokud není hmota měkká,…
můžete mít 10.5.
SweetArt Fondant icing Green – modelovací a potahovací hmota s neonovým efektem – zelená – 250gSweetArt Fondant icing Green – modelovací a potahovací hmota s neonovým efektem – zelená – 250gSweetArt Fondant icing – cukrářská hmota k potahování dortů a modelování jednoduchých cukrových ozdob.Přípr…
můžete mít 10.5.
SweetArt Fondant icing Yellow – modelovací a potahovací hmota s neonovým efektem – žlutá – 250gSweetArt Fondant icing Yellow – modelovací a potahovací hmota s neonovým efektem – žlutá – 250gSweetArt Fondant icing – cukrářská hmota k potahování dortů a modelování jednoduchých cukrových ozdob.Příp…
můžete mít 10.5.
Hořká čokoláda 51% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda 51% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda v peckách od f. Carla , obsah kakaové sušiny nejméně 51%.
můžete mít 10.5.
Hořká čokoláda 60% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda 60% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda v peckách od f. Carla , obsah kakaové sušiny nejméně 60%.
můžete mít 10.5.
Krabička na makronky 36 – 1ksKrabička na makronky 36 – 1ksPlastová vystavovací krabička na 36ks makronek. Velikost: 29 × 21cm
můžete mít 10.5.
SweetArt Královská glazura – Royal Icing 450gSweetArt Královská glazura – Royal Icing 500gKrálovská glazura SweetArt je určená ke zhotovení cukrových dekorací, pro jemné dokončovací práce pomocí trezírovacího sáčku, např.
můžete mít 10.5.
SweetArt Modeling Sugar Paste White – modelovací hmota s kakaovým máslem – 250gSweetArt Modeling Sugar Paste White – modelovací hmota s kakaovým máslem – 250gSweetArt Modeling sugar Paste modelovací hmota s kakaovým máslem k modelování figurek a dekorací.Díky kakaovému máslu je při tvoření velmi p…
můžete mít 10.5.
SweetArt Flower Paste White – modelovací – bílá – vanilka – 500gSweetArt Modeling Sugar Paste White – modelovací – bílá – vanilka – 250gSweetArt Modeling sugar Paste modelovací hmota s vanilkovou příchutí na výrobu figurek a dekorací.Modelovací hmota na výrobu figurek a dekorací.
můžete mít 10.5.
Separační přípravek ve spreji na plechy a formy 600mlPancoating – olej ve spreji – 600mlBezvodý Separační sprej k vymazaní pekařských forem a plechu pro všechny typy pečiva.Dobrá separacePohodlné zpracováníSložení: Rostlinný olej (řepkový), zahušťovadlo (roslinný vosk): E903, emulgátor: E322 (ře…
můžete mít 10.5.
Páska na boky dortů a semifreda 5cmPáska na boky dortů / semifreda 5cm – 500mPrůhledná fólie – páska na dorty, semifreda, ozdoby z čokolády.Lze použít opakovaně jak na čokoládu, tak na vyložení formiček na semifreda.Balení obsahuje 500mŠíře: 5cm
můžete mít 10.5.
Páska na boky dortů a semifreda 6cmPáska na boky dortů / semifreda 6cm – 500mPrůhledná fólie – páska na dorty, semifreda, ozdoby z čokolády.Lze použít opakovaně jak na čokoládu, tak na vyložení formiček na semifreda.Dortová průhledná páska je vyrobena z průhledného plastu (fólie BOPP – polypropy…
můžete mít 10.5.
Páska na boky vysokých dortů 30cmPáska na boky vysokých dortů 30cm – 500mPrůhledná fólie – fólie BOPP – polypropylen- páska na dorty, ozdoby z čokolády. Lze použít opakovaně.Balení obsahuje 500mŠíře: 30cm
můžete mít 10.5.
Páska na boky vysokých dortů 25cm – 500mPáska na boky vysokých dortů 25cm – 500mPrůhledná fólie – fólie BOPP – polypropylen- páska na dorty, ozdoby z čokolády. Lze použít opakovaně.Balení obsahuje 500mŠíře: 25cm
můžete mít 10.5.
Cukrářská poleva bíláPoleva bílá – pecky – 500gBílá poleva v peckáchPoužití: požadované množství rozpustit při max. 45°C (pokud se poleva zahřeje více, začne hrudkovatět). Poté ochladit na cca 30°C, a poleva je takto připravena k použití.
můžete mít 10.5.
Poleva jogurtovo-jahodová – čočky – 500gPoleva jogurtovo-jahodová – pecky – 500gJogurtová poleva v peckách s jahodovou příchutí se sníženým obsahem transmastných kyselin Použití: požadované množství rozpustit při max. 45°C (pokud se poleva zahřeje více, začně hrudkovatět).
můžete mít 10.5.
Potahovací a modelovací hmota s příchutí marcipánuSweetArt potahovací a modelovací hmota marcipánová – White – 250gBílá cukrová hmota s mandlovou příchutí na potahování dortů a výrobu cukrových figurek.Složení: cukr (EU)(min.
můžete mít 10.5.
Ztužovač šlehačky - coffee - 250gSměs v prášku na přípravu krémů za studena. Vhodné použití: dorty, semifredda a jiných cukrářských výrobků.Dávkování: Ztužovač 200g + vlažná voda 200g + ušlehané šlehačka 1000g Použití: Ztužovač rozmícháme ve vodě. Ihned elek.
můžete mít 10.5.
Sypká směs Mousse Choco je Ztužovač pro přípravu čokoládové pěny za studenaDíky této směsi bude váš krém nadýchaný, nemazlavý a snadno se bude krájet. Pokud vás trápí nedostatek času, hotové řezy nebo dorty si můžete připravit dopředu a zmrazit.
můžete mít 10.5.
Čistě přírodní ztužovač smetany pro přípravu lahodných krémůZtužovač šlehačky – třešeň s kousky ovoce – 250gSměs v prášku na přípravu krémů za studena.
můžete mít 10.5.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 30/11/2022 Tento cukr je ideální pro různé procesy jako tradiční bílé glazury, krémových pusinek, éclairů, sladkostí a koblih.Chcete-li připravit tradiční glazuru, přidejte 60 g horké vody do 500 g tmavého cukru a dobře promíchejte.
můžete mít 10.5.
Mouka z lískových jader – 200g Je plná chuti, aroma a typických vůní s malým množstvím jednoduchých cukrů, což ocení zejména diabetici. Získává se za nízkých teplot, při kterých se snižuje obsah tuků a vitamínů rozpustných v tucích, ale i přesto zůstává bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu.
můžete mít 10.5.