Akinu Pelech nylon&fleece 4hran béžový s tlapkou vel. S

Akinu Pelech nylon&fleece 4hran béžový s tlapkou vel. S

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Luxusní pelíšek pro psy i kočky z nylonu a fleecu.
Celý popis
499 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
399 Kč
-20%
Od prodejce MALL

U dodavatele

25.10.2021 k osobnímu odběru
Prodejny
 
25.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 559248001

Recenze (0)

Barbora B.
7.1.2021
Ověřený nákup
👌👌
image.idimage.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.10.2021
Ověřený nákup
Veľký pekný pelech pre psa, síce môj pes ho rozkúše raz dva, ale to nie je problem pelechu. :) Spokojnosť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.10.2021
Ověřený nákup
super tepluuuucky, krasny a kvalitny:)
Maroš C.
24.9.2021
Ověřený nákup
Za tú cenu je to postačujúci produkt.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.7.2021
Heureka recenze
maximální spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.4.2021
Heureka recenze
Pelíšek za dobrou cenu. Praktické, že se dá vnitřní polštář vyndat nebo otočit. Z jedné strany plyš z druhé "šusťák"..
Pokud je polštář v pelíšku, jsou trochu nízké boční strany, málo vycpané bočnice..
Lucia M.
22.12.2020
Ověřený nákup
Pelech príjemný na dotyk, hebký a mäkký. Rozlíšná je iba farba. Mám bígla a spí sa mu na ňom perfektne ;)
Gabriel V.
18.12.2020
Ověřený nákup
Veľka spokojnost
Zuzana P.
2.12.2020
Ověřený nákup
Spokojnost 👍
Veronika Ď.
17.11.2020
Ověřený nákup
Mäkkučký pelech. Farba je síce odlišná ale nám to nevadí.
Jana A.
16.11.2020
Ověřený nákup
Vše v pořádku.
Lada Ř.
16.11.2020
Ověřený nákup
Cena odpovídá kvalitě, na přechodnou dobu dobrý, než nám pes vyroste
Alice H.
12.10.2020
Ověřený nákup
Pelíšek je super, dost velký. ideální.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.9.2020
Ověřený nákup
Pelíšek je fajn, lehoučký, ale polštář v něm klouže, protože je silon na silon. Ale dobře se pere a rychle schne. Jen barvy opravdu neodpovídají, což mně právě vyhovuje (hnědá - béžová).
Oliva G.
8.9.2020
Ověřený nákup
Pelíšek je měkoučký, heboučký, naše štěndo v něm rádo hajá.