Značka
Cena
Dostupnost
Typ polevy
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Mléčná čokoláda se 45 % obsahem kakaa je vhodná k výrobě pralinek.
můžete mít 1.10. - 2.10.
100% kakaové máslo je ideální k zjemnění a ředění čokolády při výrobě pralinek a dalších cukrářských specialit
.můžete mít 1.10. - 2.10.
Obrázek se svolením Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Lesklá poleva pro použití za tepla i za studena.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Tekutá bílá poleva z fondánu pro zdobení nejrůznějších košíčků, koblih, donutů, apod.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ponořte, pokapejte, zdobte pomocí FunCakes Deco Melts! Použijte Deco Melts k vytvoření nádherného zdobení na dorty, nebo k pokapání lízátek a čokoládových sladkostí.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Citronová poleva žluté barvy s vynikající jemnou chutí citrónu.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Cukrářská poleva s vynikající jemnou příchutí i barvou jahod.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let
.můžete mít 1.10. - 2.10.
Čokoláda ruby od výrobce BAM.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kvalitní belgická čokoláda se 70% obsahem kakaa.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kvalitní belgická čokoláda s 29,5% obsahem kakaa.
můžete mít 1.10. - 2.10.