Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1470874

Vileda Star žehlicí prkno 120x38 cm růžové

Vileda Star žehlicí prkno 120x38 cm růžové

Žehlicí prkno Star od značky Vileda nabízí žehlicí plochu o rozměrech 120×38 cm a bavlněný potah s pěnovou výztuží. Jeho používání je bezpečné, je stabilní. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
1 270 Kč
Zboží od: MALL
1 270 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
5.7.2022
Ověřený nákup
Veľká zehliacia plocha . Trocha mi vadí že vrchný poťah je pripevnený šnúrkou nie gumičkou . Ináč sommspokojna
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.3.2022
Ověřený nákup
Lehké prkno, potah tenký, vylepšila jsem si ho
Eva B.
25.12.2021
Ověřený nákup
Výborné, povlak mohl být silnější.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.8.2022
Ověřený nákup
Pevne, stabilní, spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.3.2022
Ověřený nákup
Cena kvalita super Som spokojna
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.12.2021
Ověřený nákup
vratké
Iveta L.
22.11.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost mohu doporučit
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.10.2021
Ověřený nákup
Pěkné, lehké, stabilní, přesně jako na fotce, výškově nastavitelné.
Lehké, pojistka proti samovolnému otevření.
Potah by mohl být o trochu silnější.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.9.2021
Heureka recenze
Zatím vše ok, lehke, stabilní, výškově nastavitelné, neklouze, nehoupe se.
Zatím nic, jen bez slevy je docela drahé.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.3.2021
Heureka recenze
babička je hodně spokojena
navím
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.2.2021
Ověřený nákup
Super, vysoke, stabilni
Lenka K.
2.2.2021
Ověřený nákup
Veľmi nestabilná žehliaca doska. Naviac, medzikus, ktorý spája nohy odpadol hneď po rozbalení.
petra g.
2.2.2021
Ověřený nákup
vratké, bylo ulomeno spojovací železo,
Petra P.
31.1.2021
Ověřený nákup
Rozhodovala som sa dlhšie, ale nakoniec som si ju vybrala najmä pre to, že sa dala nastaviť naozaj vysoko, úplne v pohode ocení človek nad 180 cm. Je naozaj veľká a zdá sa byť aj kvalitná, stabilná. Zatiaľ som ju využila párkrát, ale nemám jej čo vytknúť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.11.2020
Ověřený nákup
Stabilní a pevné, jsem s ním velmi spokojena.