Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2401410

Textilní rouška, 3 vrstvá, M, 5 ks, různé barvy

Textilní rouška, 3 vrstvá, M, 5 ks, různé barvy

Antibakteriální textilní obličejová rouška v balení celkem po 5 kusech. Antibakteriální vlastnosti si zachovává i po 40 čistících cyklech. Ochrana proti bakteriím, alergenům i smogu. Rychleschnoucí schopnost. Výrazný odvod vlhkosti a vznikajícího potu. Velikost M. K dostání v bílé, modro-bílé, červeno-bílé, oranžové, růžové a růžovo-bílé barvě. Barvu si nelze zvolit. Dodávaná barva je náhodná. Celý popis
Produkt se již neprodává
245 Kč
49 Kč/ks
Prodává MALL
245 Kč
49 Kč/ks
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Věra P.
9.11.2020
Ověřený nákup
Myslím, že rouška neodpovídá velikosti M, tato velikost je pro drobné obličeje. Nedá se v ní dýchat a pokud máte brýle, tak opravdu nedoporučuji kupovat.
Pavel K.
12.10.2020
Ověřený nákup
Vnitřní část byla tenká a průhledná jak záclona. Změna oproti roušce koupené před několika měsíci.
Ľubica K.
9.10.2020
Ověřený nákup
Rúška sú kvalitné, príjemné, rýchloschnúce. Mali byť pre môjho muža, ale prišli rúžové. Nebol problém predať ich kolegyniam, ale musela som hľadať na internete inej farby.
kvalita, jemnosť, rýchloschnúce
nemožnosť vybrať farnu
Barbora M.
22.9.2020
Ověřený nákup
Roušky jsou příjemné, dobře se přes ně dýchá, ale mají takový patvar, že dělají ve předu bouli a vypadá trochu jako zobák. Mám velikost M a velmi úzký obličej a rouška mi tak tak je, takže dospělým doporučuji brát velikost L. Můj přítel, který má vousy velikost M vůbec nenandá.
Jiří K.
12.8.2021
Ověřený nákup
Doporučuji
3 vrstvy
provedení
pratelné
dobře se dýchá
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2021
Heureka recenze
provedení pratelné cena
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.11.2020
Ověřený nákup
Přišly všechny proužkované růžové. Jsou hezké, ale zdá se mi, že není moc prodyšná, takže mi vydechovaný vzduch jde do očí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2020
Ověřený nákup
Neobsahuje nano vlákno jak bylo inzerováno v době nákupu (teď po negativních recenzích v popise jen antibakteriální rouška).
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.10.2020
Ověřený nákup
dobra kvalita za rozumnou cenu
Hana T.
6.10.2020
Ověřený nákup
Hezký sedí na obličeji, příjemné se nosi
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.10.2020
Ověřený nákup
Tlustší, na léto se nehodí, na chladnější měsíce naopak vhodná. ;)
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2020
Heureka recenze
Cena poměr výkon
Olga Š.
12.5.2020
Ověřený nákup
Spokojenost.
Van phong D.
11.5.2020
Ověřený nákup
dobry
Barbora B.
11.5.2020
Ověřený nákup
v pohodě