IMAC Přepravka pro kočky a psy Cabrio růžová

IMAC Přepravka pro kočky a psy Cabrio růžová

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Plastová přepravka, se kterou omezíte stres při dopravě na maximum. Rozměr: 50×32×34,5 cm. Dostupná ve 3 barevných variantách.
Celý popis

Barva

default
default
default
537 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
9.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1046138001

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
29.1.2021
Ověřený nákup
Doporučuji, hlavně kvůli možnosti otevřít nahoře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.7.2020
Heureka recenze
Velká prostorná přepravka kupovaná pro teddy králíčka :-) Výhodou je otevírání zepředu i ze shora
Zuzana S.
25.1.2021
Ověřený nákup
Super!
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.12.2021
Heureka recenze
Kvalitní, praktická přepravka.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.12.2021
Ověřený nákup
Veľmi dobrá ľahká prepravka za túto cenu, používame na zvieratko do cca 5 kg.Obrovská výhoda otváranie zhora / a aj spredu ak treba/, jednoduché čistenie a dezinfekcia.
Jaroslav N.
25.11.2021
Ověřený nákup
Je to skvělá přepravka. Perfektní je vrchní otvírání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.11.2021
Heureka recenze
Pevná,odolná, lehká
Katarína S.
5.10.2021
Ověřený nákup
Prepravka je krasna, presne taka ako na obrazku.Velmi prakticke otvaranie zvrchu aj zboku v pripade potreby, macicka si ju velmi oblubila a rada v nej len tak travi volny cas. Tazsie skladanie, ktore si vyzaduje hrubu silu az mate pocit, ze mozete nasadky poskodit.
Vladimír K.
19.8.2021
Ověřený nákup
ok maximální spokojenost
Martina H.
16.8.2021
Ověřený nákup
👍
Skvělý produkt
Dlouhá doba dodání
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.7.2021
Heureka recenze
Poměr cena výkon v pořádku. Vypadá hezky. Líbí se mi možnost přístupu ze shora Cena
Přepravka dorazila částečně rozložená. Hůře se skládá, ale nakonec se podařilo. Kluzká vnitřní podlaha, vyřeším vložením kousku koberce
Petra J.
16.6.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost.. Máme malou Yorkšírku a cestu na Slovensko 9hod.dává s přehledem
Marta T.
13.5.2021
Ověřený nákup
Praktická a výborná možnosť je otváranie zhora.
Katerina B.
7.5.2021
Ověřený nákup
Krásná a super prepravka ,vše dorazilo rychle a v pořádku 😊
Zuzana B.
20.4.2021
Ověřený nákup
skvelá