Tefal Travel Mug cestovní hrnek 0,36 l bílá

Tefal Travel Mug cestovní hrnek 0,36 l bílá

Akce
100% nepropustný termohrnek o objemu 360 ml značky Tefal udrží teplý nápoj až čtyři hodiny a studený osm hodin. Má pogumované tělo a prvotřídní uzávěr s regulovaným průtokem tak, abyste se neopařili. Celý popis

Barva

1 019 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
404 Kč
-60%
Platí do 30.11.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1031786009

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
29.11.2021
Ověřený nákup
Skvělý termo hrnek, skvělé se drží i pije, nekape a každé ráno se mnou cestuje do práce.
Oksana V.
19.10.2021
Ověřený nákup
Neteče. Vypada na 1*. Doporucuji
Jana H.
14.10.2021
Ověřený nákup
Rychlé dodání zboží. Hrnek drží dlouho teplotu, neprotéká a dobře se z nej pije.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.9.2021
Heureka recenze
Neteče, je elegantní, dobře se umývá
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.4.2021
Ověřený nákup
Kvalitný termohrček, odporúčamm
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2021
Heureka recenze
Zatím nejlepší termohrnek, co jsem měl
Petr B.
18.1.2021
Ověřený nákup
Perfektně se drží, výborný uzávěr, který neteče.
Klára H.
14.1.2021
Ověřený nákup
Super, opravdu neteče, nápoj vydrží teplý
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2021
Ověřený nákup
dlho drží teplotu
nápoj chutí po gumovom vrchnáku
Jana K.
7.1.2021
Ověřený nákup
Manžel si ho pochvaluje. Dělá si denně kafe na cestu do práce :-)
Kvalitní materiál
Snadná údržba
Neteče!
Boris S.
6.1.2021
Ověřený nákup
Perfektný
Hana A.
6.1.2021
Ověřený nákup
Koupila jsem příteli do auta (jezdí jako kuryr cely den). Určitě doporučuji jak bylo napsáno v doporučení nejdříve prolit vevnitř horkou vodou a pak nalit kávu nebo čaj, napoj vydrží teplý o něco déle. Asi objednam ještě jeden. 😊
Protiskluzová vrstva, skvěle se drží
Opravdu těsný, nic se nevylije ani v tašce
Objem tak akorát
Velmi snadné otevření, pouze cvaknutim dolu, takže v autě super.
Snadno se čistí, lze dat do myčky
Musíte dat pozor aby byl poradně zasroubovany a zavřený uzávěr pro pití, jinak si to vylijete jako přítel 😂😂
O dalších zatím nevim
image.id
Veronika H.
29.12.2020
Ověřený nákup
Tenhle hrnek už máme i v jiné barevné variantě a jsme na 100 % spokojení. Dobře těsní, zároveň není zbytečně těžký, takže určitě doporučujeme všem. Především na cestování, na kávu i čaj - dobře se z něj pije.
Dobře se z něj pije.
Příjemně lehký.
Dobře těsný.
O žádné nevím.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.12.2020
Ověřený nákup
Kvalitní hrnek
Neteče
Petra D.
9.12.2020
Ověřený nákup
Koupila jsem hrnek jako dárek pro manžela na kávu do práce. Je velmi spokojený, káva vydrží teplá dvě až tři hodiny. Hrnek se zdá být nerozbitný tak uvidíme ;) Krásný design.