Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 481247

Marimex bazénový vysavač Star Vac 10800011

Marimex bazénový vysavač Star Vac 10800011

Dodatečná sleva 10 % na vybrané produkty pro kutily a zahrádkáře s kódem CZ20HOBBY10 (platí do 22. 5. 2022 nebo do vyprodání zásob)! Každý týden jiné produkty!
Bazénový vysavač je užitečný pomocník, který slouží k vysávání nečistot ze dna a stěn bazénu. Star Vac je univerzální model pro všechny možné druhy bazénů prodávaných v Evropě.
Celý popis
1 090 Kč
999 Kč
Prodává MALL
1 090 Kč
999 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
26.6.2020
Heureka recenze
Funguje tak jak ma,jsme spokojeni
Ivana S.
4.6.2020
Ověřený nákup
Spokojenost
Matej K.
2.9.2021
Ověřený nákup
Rýchla montáž, jednoduché u topenie hadice, ľahká manipulácia, pomer cena výkon super, pre môj bazén 10m3 úplne postačujúce, bazén hotový za 10 minút
Použiteľna je len štrbinová koncovka, klasická vysávačova nemá dobrý ťah
Janka L.
31.8.2021
Ověřený nákup
Aj napriek tomu ;že je rovnaka znacka Marimex,nesedi tesnenie a spojky od vysávača k bazenu.
Erika I.
20.8.2021
Ověřený nákup
Výborný pomocník pri čistení bazénu.
Kristián H.
29.7.2021
Ověřený nákup
Martina S.
28.7.2021
Ověřený nákup
Som veľmi spokojná super odporúčam 👌
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.9.2020
Ověřený nákup
Nestojí za nič.Musíme ho celý potápať do bazéna,kým sa odvzdušní a začne pracovať.30 minút sa trápime dvaja pred každým vysávaním.Už by som ho nekupoval.Nečistoty odsáva ako má.
Lucia K.
6.8.2020
Ověřený nákup
Bol by dobry ak by bol viac tesniaci ani jeden spoj netesni musite si ho prelepit tesniacimi paskami
Eva B.
28.7.2020
Ověřený nákup
Ok
renata g.
8.7.2020
Ověřený nákup
Jsme spokojeni
Andrea J.
7.7.2020
Ověřený nákup
Zatím jsme použili 1x a spokojenost. Hlavní je, aby byla hadice naplněna vodou a nebyl v ní vzduch, jinak má slabý tah.
Jozef K.
7.7.2020
Ověřený nákup
Nesedi srubovanie na vysavač do bazena
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2020
Heureka recenze
Výkonný
Oskár T.
28.4.2021
Ověřený nákup
super