Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 43220491

BRAVSON Bubnová škubačka drůbeže na slepice CIMUKA YL-PL02-C

BRAVSON Bubnová škubačka drůbeže na slepice CIMUKA YL-PL02-C

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Bubnová škubačka na slepice, max. 6kg, doba škubání 15–30 sekund, buben 45 cm, 62ks škubacích prstů, příkon 330W. Pokud hledáte pomocníka, který by ušetřil Váš vzácný čas, máme pro Vás perfektní tip. Celý popis
10 999 Kč
Zboží od: agron.cz
10 999 Kč
S novou kartou za

20.6.2024 - 21.6.2024 na vaší adrese

Popis

Bubnová škubačka drůbeže CIMUKA YL-PL02-C


Škubačka vhodná ke škubání většího množství slepic, funguje na principu škubání peří mokrou cestou. Bubnová škubačka poskytuje kapacitu 1–2 kuřata / délka škubání 15–30 sekund (max. zatíženost 6 kg) – průměr bubnu 45cm. Patentovaná technologie „ipluck“ - počet škubacích prstů 62ks, příkon 330W - vysoká úspora energie oproti konkurenci na trhu.





✅ Klady


  • Skvěle rozložené škubací prsty pro snadné oškubání
  • Použití speciálně přímo na slepice
  • Jednoduše přenosná
  • Nízká spotřeba energie
  • Jedna z nejlepších škubaček na trhu



❌ Zápory


  • Zatím jsme žádné nenašli




Příprava před škubaním


Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.


Optimální délka spaření středně velké a velké drůbeže před škubáním 



Jak správně škubat


Nejprve připojte škubačku drůbeže do elektrické energie. Před umístěním drůbeže je nutné škubačku zapnout pomocí vypínače na spodní části škubačky. Šetrným způsobem vložte drůbež do škubačky drůbeže a nechte pracovat. Doba škubání se pohybuje okolo 30 sekund. Během škubání drůbeže oplachujte vnitřek bubnu studenou vodou pro odstranění peří a dalších nečistot z bubnu – zvyšuje se tím účinnost škubaní peří u drůbeže. Jakmile je drůbež oškubána, je třeba škubačku vypnout a drůbež omýt ve studené vodě. Pro další drůbež opět celý proces opakujte viz výše. Po skončení škubání je třeba škubačku důkladně omýt od nečistot. Nikdy nepřetěžujte škubačku vahou vice, než je povolená kapacita zařízení. Pokud zařízení přetížíte, motor se zastaví a musíte snížit hmotnost působící na rotační kotouč.



Technologie „i-pluck“i-pluck


Vznikla na základě 2letého výzkumu společnosti CIMUKA, která měla za cíl nabídnout svým zákazníkům kvalitní, úsporné, avšak vysoce efektivní řešení při škubání peří u vodní a hrabavé drůbeže. Jako výsledek byla vyvinuta patentovaná technologie „i-pluck“ – využívaná u bubnových škubaček CIMUKA, které jsou v současnosti nabízeny ve více jak 20 zemích světa. Oproti konkurenci využívají technologii přímého pohonu, díky kterému není zapotřebí využití pomocných pásů a řemenic pro přenos výkonu motoru. Nedochází tedy k takovým ztrátám při přenosu a k opotřebení nadbytečných součástek, a tím poskytují jednoduchý a účinný způsob, jak snížit spotřebu energie až o 50 %. K dosažení této úspory přispívá i speciálně vyvinuté rozložení škubacích prstů, které jsou rozmístěny na nejefektivnějších místech rotačního kotouče a ochranného bubnu dle výzkumu. Bubnové škubačky drůbeže CIMUKA s technologii „i-pluck“ jsou vyrobeny z kvalitních, odolných plastů a jsou baleny ke snadné manipulaci a standartní balíkové přepravě. Balení je složeno z jednotlivých dílů, které je třeba dle jednoduchého, obrázkového návodu níže složit pro správnou funkčnost výrobku.



Návod k obsluze ke stažení:
A1 logo PDFBubnová škubačka drůbeže na slepice CIMUKA YL-PL02-C


Videonávod k montáži: