JBL PartyBox 100 bluetooth reproduktor

JBL PartyBox 100 bluetooth reproduktor

Bavte se celou noc díky hudbě s charakteristickým JBL zvukem plným dynamiky, který vykouzlí Bluetooth reproduktor JBL PartyBox 100 s výkonem 160 W a možností přehrávání z USB zdroje. Párty atmosféru umocní LED světelná show i možnost připojení kytary nebo mikrofonu pro karaoke. Baterie zajistí 12h provoz. Celý popis
8 390 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5 kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
9.3.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1388534

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
21.1.2021
Ověřený nákup
Subjektivně výborný zvuk, basy a výšky tak akorát, výborné dilenske zpracování. Dlouho jsem se nemohl rozhodnout jestli 100, 300 nebo 310. Nakonec ve mě vyhrál skrblík a koupil 100. Po 3 dnech jsem dospěl k tomu, ze mi chybí nějaký ten decibel navíc. Takže jsem s čistým svědomím posunul 100 kamarádovi a koupil 310. Pokud chcete dělat party v panelákovém bytě, 100 bohate stačí, na akci na zahrade u domu nebo do větší místnosti 310. Pozn. Před nákupem bych vám řekl, ze blikající reprak je ptákovina a rozhodne by to nebyl parametr pro rozhodování. Teď se přiznám, ze mě to přitahuje jako magnet, vypínám to minimálně a stále mě něco nutí na to koukat :-), světelný projev 100 i 310 je téměř stejný, 310 umožňuje navíc vypnout stroboskopy
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.12.2020
Heureka recenze
Hraje neskutečně Styl a design cool Prvotřídní kvalita Těžko hledá konkurenci....
V bytě dost basů (ale to je vlastně dobře ☝️)
Bee TREE o.
29.10.2020
Ověřený nákup
skvelý
Jiří N.
11.10.2020
Ověřený nákup
Perfektní zvuk,super reproduktor.
Juraj Ď.
9.10.2020
Ověřený nákup
Spokojnost
Stanislav S.
26.6.2020
Ověřený nákup
Goooooood 😉
Petr D.
25.6.2020
Ověřený nákup
Jednim slovem WOW proste JBL ... nadherny cisty plny zvuk ... překvapení pro mě byl také krasný projev el.akustické kytary připojené na přímo bez nutnosti multiefektu atd.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.6.2020
Heureka recenze
Velmi slušný zvuk Dobrá výdrž baterie
Jiří P.
9.6.2020
Ověřený nákup
Absolutně super reproduktor, úžasný zvuk,kvalita zpracování která odpovídá ceně výrobku!!!! Mohu jen doporučit.
Miroslav P.
27.4.2020
Ověřený nákup
Perfektní zvuk. V pohodě stačí na menší párty. Přiměřená velikost. Super dílenské zpracování.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2020
Heureka recenze
Fantastický zvuk
Jan Š.
25.3.2020
Ověřený nákup
Krásný a čistý zvuk. Má skvělé výšky "na JBL", Basuje prostě "party". Je fajn na domácí večírky, na těch s ním budete za kinga.
Krásný a čistý zvuk. Má skvělé výšky "na JBL", Basuje prostě "party". Je fajn na domácí večírky, na těch s ním budete za kinga.
Nejde párovat s jiným JBL, kromě sourozenců PARTY 100 (nevím jestli jde s 300). Výkon není zase tak "brutální" na větší party ho překřičíte.
Michal S.
15.3.2020
Ověřený nákup
+ skvělý zvuk po celou hlasitost
+ vypadá skvěle
přehrávání z USB (pomocí kombinací tlačítek play a + lze překočit písnčku,není uvedeno v manuálu)
výdrž baterie
špatná kvalita napájecího kabelu,koncovka se po 2 měsíčním používání vymačkala a nedrží v reproduktoru(naštěstí je to běžný kabel,stejný např s PS4)
Roman H.
20.2.2020
Ověřený nákup
Dobrý zvuk
Zuzana H.
21.1.2020
Ověřený nákup
Skvělý zvuk, jednoduché ovládání. Super na párty i pro domácnost