Niceboy RAZE 3 Guru

Niceboy RAZE 3 Guru

Bezdrátový Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Guru je zcela prachotěsný a odolný proti vodě při dočasném ponoření. Vykoupete-li ho nechtěně u bazénu nebo na řece, žádné neštěstí se nestane. S výdrží baterie na 10 hodin ho lze využít také jako powerbanku pro váš telefon. Celý popis
1 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
889 Kč
-55%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2594769

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
2.9.2020
Heureka recenze
Vydrž na jedno nabití několik dnů Akorát velikost Basy Celková kvalita repracku
Stále se přemačkávam když chci zvýšit hlasitost a místo toho přehodim skladbu :D
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.6.2021
Heureka recenze
Nefunkční za 2 dny
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2021
Ověřený nákup
Maly, ale prekvapive vykonny. Skvely zvuk. Bass booster je zajimava funkce, jen ubere dost na hlasitosti, nakonec ji nepouzivam, bez ni je zvuk take super a vice nahlas
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2021
Heureka recenze
Ještě nedarováno
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.5.2021
Heureka recenze
Kvalitní zvuk Neskutečně kvalitní Precizní zpracování Voděodolnost
Ondřej A.
18.5.2021
Ověřený nákup
Myslel jsem, že prostorový zvuk bude skutečně prostorový, ale je to udělané tak, že výšky hrají na jednu stranu a basy na opačnou. Takže pořád jenom ladíte, jak to správně otočit a furt to není ono. Bez použití tlačítka zvýraznění basů je zvuk hodně plochý jak z levného repráčku. Po dvou měsících se mi začaly odlamovat symboly pro ovládání, které jsou v potahu jen tak lajdácky připevněné tenoučkými plastovými kolíčky.
Basy hrají na opačnou stranu než výšky
Bez použití tlačítka pro basy je zvuk nekvalitní
Miroslav K.
24.2.2021
Ověřený nákup
V pohode
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.2.2021
Ověřený nákup
Reproduktor je supr. Akorat, ja jsem ho kupovala k miminku, takze pro mne je trochu negativum hlasitejsi zvuk pri zapinani a vypinani.
Vlastislav E.
2.1.2021
Ověřený nákup
Super zvuk
Kristýna P.
1.1.2021
Ověřený nákup
Byl to dárek k Vánocům a manžel je moc spokojený, určitě doporučuji
Blanka D.
24.11.2020
Ověřený nákup
Skvělý zvuk, doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.11.2020
Heureka recenze
Doporučuji
Lenka B.
29.10.2020
Ověřený nákup
super, stačí malá fleška a disko je doma raz dva i na dvorku za domem! skvělý dárek pro dospívající dítko, za nás spokojenost, dlouhá výdrž baterie, nabíjí se přes USB, ale i běžnou nabíječkou ze sítě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.10.2020
Ověřený nákup
Slušný zvuk.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.10.2020
Heureka recenze
super zvuk za málo peněz zatím hodně muziky