Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1088041

Fieldmann FZP 4216-B

Fieldmann FZP 4216-B

Benzínová pila s výkonem 1,6 kW a lištou o délce 40,5 cm. Automatické mazání řetězu. Celý popis
2 499 Kč
Prodává MALL
2 499 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
14.6.2021
Ověřený nákup
Výborná reťazová motorová benzínová píla.Za tú cenu výborný výkon,je spoľahlivá.Prevedenie dobré.Nie je ťažká.Doporučujem.
Ladislav P.
28.4.2020
Ověřený nákup
Tip top výrobok.
Vladimír V.
14.2.2022
Ověřený nákup
celkem dobrý
Miroslav D.
12.10.2021
Ověřený nákup
Nastavení mazání řetězu
Lehce přístupné seřízení volnoběhu
Petr H.
2.10.2021
Ověřený nákup
Pilu jsem vrátil, po zaříznutí cca 1cm do dřeva se zastavil řetěz a pila neřezala, motor běžel v pořádku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.9.2021
Heureka recenze
cena
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.9.2021
Heureka recenze
Chytla dobře.
Malý výkon, po zaříznutí řetězu asi centimetr do hloubky se řetěz přestal točit, motor běžel a šel do otáček, ale pila neřezala. Vrátil jsem ji.
Hana S.
12.6.2021
Ověřený nákup
Úměrně ceně
marcel s.
21.3.2021
Ověřený nákup
spokojnosť
Vladimír P.
14.5.2020
Ověřený nákup
Skvělá .
Lenka N.
3.12.2018
Ověřený nákup
Jelikoz je to vanocni darek, jeste nebyl vybalen, natoz vyzkousen .-)
Jan M.
4.1.2019
Ověřený nákup
kdyz vynecham rozbitý obal a praskle kousky plastu tak s vyrobkem jsem spokojen.
Dalibor Z.
30.11.2018
Ověřený nákup
Je to sice poprvé co zakoupená bezinová pila je nefunkční - závada vypadá na nefunkční elektřinu, neháže jiskru i když ji vyměním za prověřenou funkční svíčku, ale mrzí to. Navrhněte co je snažší. Opravit si to sám, nebo reklamovat?
Miroslav P.
8.8.2018
Ověřený nákup
Lehčí dobře ovladatelná motorová pila zvládne i těžší práce jen je potřeba dokupit kvalitní řetěz a vždy po dokončení prací ji vyčistit a nastavit