Fiskars Rýč Xact špičatý velký (131483), záruka 25 let

Fiskars Rýč Xact špičatý velký (131483), záruka 25 let

Rýč Xact špičatý, velký s naostřenou čepelí je nejlepší nástroj pro rytí v kamenité, tvrdé a jílovité půdě. Celý popis
Od prodejce MALL
1 468 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 049 Kč
-28%

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 743159

Recenze (0)

zdenek h.
1.1.2021
Ověřený nákup
Nepoužitelný
Je předražený
Je skoro rovný, špatný úhel
Při jakékoli manipulaci s hlínou tato z rýče sklouzne, ještě než stačíte odhodit, nebo otočit (při rytí)
Musel jsem tento rýč naříznout, ohnout dle mojí potřeby a znovu zavařit (nyní ho již lze používat)
Nato, že stál téměř 1000 Kč a kolik mi dalo úsilí, abych ho mohl používat - je to DOST drahý rýč, NEdoporučuji
To už byl lepší Fiskars Solid 131413 a stál 1/3 ceny !
Pavel Š.
23.11.2021
Ověřený nákup
Funguje super!
Norbert B.
28.4.2021
Ověřený nákup
Nemá chybu .. neľutujem
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.3.2021
Heureka recenze
lehký, ergonomický, ostrý
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2021
Heureka recenze
kvalitní rýč
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.12.2020
Ověřený nákup
Zavádzajúci obrázok. Rýľ je lomený tesne nad čepeľou. Pozor na to!!!
Celkom rozpačitá kvalita, uvoľňujúca sa skrutka.
Martina K.
30.11.2020
Ověřený nákup
Kvalitny, pevný..
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2020
Ověřený nákup
Doufám, že nebudu muset někdy ten rýč reklamovat, protože mi není úplně jasné jak bych ho případně po 24,5 letech používání reklamoval :+))
Držení, váha
Za ty peníze bych čekal Made in Finland, ale je to Poland
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.11.2020
Heureka recenze
Skvěle padne do ruky
Jozef K.
18.8.2020
Ověřený nákup
Výborný
Ľahký , pevný
Nemá žiadne
Lenka H.
13.5.2020
Ověřený nákup
Výborný rýč, ostrý, padne do ruky. Cena je opravdu vysoká, kdybych kupovala jen na malou zahrádku, tak bych koupila jiný levnější.
Jarmila Š.
2.11.2020
Ověřený nákup
výborné nářadí na rytí, lepší jsem neměla.
Vladimír T.
12.1.2020
Ověřený nákup
ok
Ondřej N.
26.12.2019
Ověřený nákup
Fiskars je fiskars. Rýč je dobře tvarovaný, padne dobře do ruky, příjemně dlouhý.
Mikuláš K.
17.12.2019
Ověřený nákup
Kvalitný pomocník v záhrade