Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 617699

Bosch elektrická sekačka ARM 34 "Ergoflex"

Bosch elektrická sekačka ARM 34 "Ergoflex"

Elektrická sekačka ARM 34 „Ergoflex“ se záběrem 34 cm. Výkonný motor 1300 W Powerdrive zajistí během okamžiku důkladně posekaný trávník. Prostorová nenáročnost díky inteligentní konstrukci a kompaktnímu designu. Vynikající ergonomie díky držadlům Ergoflex. Celý popis
Ušetříte 1 374 Kč 4 589 Kč
3 215 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 374 Kč 4 589 Kč
3 215 Kč
S novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
9.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
22.6.2016
Ověřený nákup
Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.5.2022
Ověřený nákup
Po zmenšení sekané plochy jsme přešli z těžké benzínové na tuto, zatím spokojenost.
Monika Ž.
16.7.2020
Ověřený nákup
Kosačka spĺňa moje očakávania, silná, kosi perfektne, lahučka :) a hlavne kôš je cely plastový, takže sa dobre čistí
Ing. František V.
5.5.2020
Ověřený nákup
Lehký, výkonný, lehce ovladatelný - vhodný i pro ženy. Ideální na menší, členité zahrady. Doporučuji 😁
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.7.2018
Ověřený nákup
Výborná, lehká a šikovný je koš na sběr posekané trávy a trávník zůstane dokonale čistý . Po ukončení záruky se porouchala a byla již neopravitelná
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.8.2021
Heureka recenze
Je lehká, hezký desing, snadná možnost regulace výšky poseku.
Včera jsem s ní sekala poprvé. Nesedí na povrchu, přední část má tendenci se neustále zvedat, hlavně když se začne koš plnit. Plastové díly jsou skládány do sebe, u koše jsem zvědavá, jak dlouho vydr…
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.6.2015
Ověřený nákup
Velmi spokojena, sekačka je lehká a jednoduché ovládání.
Stanislav B.
16.7.2017
Ověřený nákup
v porovnaní so starou kosačkou AL-KO som nadšený - dokonalá v ergonómii - vyvážená - prehadzujem ju po terasách a nosím po schodoch ako pierko .. niečo ako profi píla stihl - kto ju skúsi, tak už s inou robiť nechce. Uvidíme koľko vydrží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.5.2017
Ověřený nákup
Sekačka je výborná, již rok slouží úžasně. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.6.2016
Ověřený nákup
Na důkladné hodnocení je ještě brzy. Výhrady mám k návodu na sestavení - tisíc upozornění na bezpečnost, ale pořádný popis sestavení chybí. Sekačka je lehká a pohyblivá, jen koš na trávu se mi zdá příliš "fórový". Uvidím po delším používání.
Pavel K.
26.5.2016
Ověřený nákup
S výrobkem jsem prozatím velice spokojen.
Miroslav R.
5.5.2016
Ověřený nákup
Sekačka splnila očekávání,zatím spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.8.2015
Ověřený nákup
Doporučuji, sekačka je i ergonomicky dobře řešená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.5.2015
Ověřený nákup
Velmi spokojená, super velký koš na trávu. Doporučuji !!
Romana Ř.
2.10.2014
Ověřený nákup
Se sekačkou jsme velmi spokojeni, je lehká, dobře se ovládá, funguje trochu jako vysavač, takže sběrný koš je plně napěchován a není nutno tak často koš vysypávat. Vybírali jsme mezi několika značkami sekaček a myslíme, že jsme se trefili .Otázka je na jak dlouho, ale doporučuji.