Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1510629

Fieldmann ruční vřetenová sekačka FZR 1050-E

Fieldmann ruční vřetenová sekačka FZR 1050-E

Sečení o záběru 38 cm zajišťuje 5 nožů, výšku lze nastavit do 4 pozic v rozmezí 13 – 38 mm. Fieldmann FZR 1050-E s příkonem 400 W lze využít i bez elektřiny jako ruční vřetenovou sekačku. Nechybí sklopné madlo a látkový koš 45 l. Celý popis
Ušetříte 665 Kč 3 699 Kč
3 034 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 665 Kč 3 699 Kč
3 034 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
5.5.2021
Ověřený nákup
Byl jsem na vazkach jestli poridit rotacni nebo vretenovou sekacku (oboje od Gardeny), ale nakonec jsme se rozhodl, zenejdriv vyzkousim vretenovku a dam jitedy sanci (poridil jsme levnou nahradu, abych pak nelitoval). No, jsem spis zklamany, ac travnik poseka, tak nemohu rici, ze jsem z toho tak andseny jako kdyz jsem si pujcil rotacni gardenu. Ale davam tomu jeste sanci a pokud me bude porad tak stvat tak poleti z domu :-)
Vretenovka - setrna k travniku
Noze jsou tupe
Rukojet je neskutecne neprakticka
kos na travu je neskutecny kram, nechapu, ze neco takoveho vubec muze projit pres kvalitu
Marek G.
11.5.2020
Ověřený nákup
Super
Jan S.
8.9.2021
Ověřený nákup
po třech sekáních el.motor přestal pohánět nože.. uvidíme jak to vyreklamují
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.9.2021
Ověřený nákup
ojedinělý výrobek, vřetenová sekačka s elektro pohonem, kosí čistým řezem trávy, bez otřepů a zasychání listů trávy
vyšší otáčky vřetene
nesbírá pokosenou trávu tak jako klasická rotační sekačka
Karel M.
1.8.2021
Ověřený nákup
Koupil jsem na nově vysetý trávník, že prý rotační by ho vyškubala. Trávník spolehlivě zlikvidovala, sežvýkala a zmulčovala. Čerstvá měkká stébla to vůbec nedává. Zkoušel jsem sekat krátkou trávu po přejetí rotační, ale výsledek nevalný. Střih není pravidelný, část stébel to nevezme. Ten sběrný koš kdo tohle vymyslel, copak že je z látky, ale výztuha je pouze zdola a nahoře to drží přiblblý řemínek. Když ho odepnete, koš se složí a sbíráte trávu ze země. Řemínek je třeba přitáhnout na max a tlačit držadlo vzhůru, jinak vyhozená tráva přelítává zhora přes koš. Jenže se pak podlážka koše dostane do sklonu směrem k válci, takže se výhoz brzo ucpe. Velké zklamání, je to produkt na draka.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2021
Heureka recenze
Pracuje výborně.
Michal E.
11.5.2021
Ověřený nákup
hezky seka jak s motorem tak bez motoru
Jan Ř.
15.6.2020
Ověřený nákup
Vyhovuje mi sekání trávy s motorem a pak dosekání bez motoru. Vřetenová sekačka je vhodná, když tráva příliš nenaroste. Pak je sekání pohoda. Když však naroste, tak se musí vyprazdňovat koš velmi často.
Tomáš M.
14.6.2020
Ověřený nákup
Na male plochy nema chybu, maximalni spokojenost. Lze sekat i bez elektriky
Tomáš T.
20.5.2020
Ověřený nákup
skvěle seká, na elektřinu i bez
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.6.2020
Heureka recenze
Oceňuji sekání bez motoru nebo s motorem S motorem má poháněný pojezd