Vileda Úklidová sada EASY WRING & CLEAN 140825

Vileda Úklidová sada EASY WRING & CLEAN 140825

Úklidový set Easy Wring and Clean od Viledy Vám usnadní nepříjemné uklízení. Tato sada obsahuje univerzální mop s třásňovou náhradou a ždímací kýbl s pedálovým mechanismem, se kterým mop vyždímáte doslova za vteřinku. Trojúhelníkový tvar vám zajistí snadný úklid v rozích. Celý popis
1 290 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
709 Kč
-45%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 490848

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
17.4.2021
Ověřený nákup
Systém málo vyždímá mop, podlaha je dost mokrá, kbelík poměrně velký, lze naplnit jen do poloviny (po vyznačenou značku) a s vodou se sklání na stranu. Měla jsem trochu jinou představu.
Kristína K.
14.7.2021
Ověřený nákup
Vyborny mop, odstredivka funguje skvele, nemusim si pri upratovani vobec spinit ruky. Po doumyvani podlah len oddelim mop z hlavice a dam vysusit. Dolezite je pred umyvanim poctivo povysavat, aby sa vam do mopu nezachytavali vlasy, inak je to super prakticky pomocnik do domacnosti. :) Ziadne ohybanie sa a nasuvanie handry na nastavec ako pri klasickych obdlznikovych mopoch. Za mna 10 hviezdiciek. :)
odstredivka
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2021
Heureka recenze
dostane se všude odstředivka skutečně funguje snadno se vylévá
v provázcích mopů zůstávají namotané vlasy - spíš vlastnost než chyba
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2021
Heureka recenze
Dobře se s ním vytírá. Dosáhne ro rohů.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.6.2021
Heureka recenze
Nemusím namáčet ruce v kýblu
Radek M.
16.6.2021
Ověřený nákup
Skvělý pomocník , kvalitní produkt, stabilní a kvalitní provedení. Skvělý pomocník .Doporučuji.
Milena K.
15.6.2021
Ověřený nákup
nevýhoda namám co vytknout výhoda vynikající pomocník doporučuji
David K.
15.6.2021
Ověřený nákup
funguje
Vera A.
4.6.2021
Ověřený nákup
Výborný pomocník
Jan I.
2.6.2021
Ověřený nákup
Velmi dobrý
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.6.2021
Heureka recenze
rychlost vytírání
nedodání náhradního "smetáku vytírače"
Veronika B.
2.6.2021
Ověřený nákup
Splňuje to svůj účel. Na plovoučky je mop trochu moc mokrý, ale třeba to ždímání ještě vychytám. Koupila jsem si to, protože se k tomu dala dokoupit delší násada (140cm). Ta originální tyč je snad dětská. :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.5.2021
Heureka recenze
Násada v setu (125cm) je pro vyšší lidi krátká. Na stránkách výrobce lze dokoupit násadu 140cm dlouhou. S ní to vytírání není takový utrpení. :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.5.2021
Ověřený nákup
Jsem moc spokojena. Neverila jsem trasnovemu mopu, ale nakonec jsem dala na dobre recenze a nelituju.
Specialni vlakno trasni spinu nepresouva z mista na misto, ale zachytava. Zdimaci mechanismus je super, cim vic slapete tim je mop vic vyzdimany. Muzete vytirat i temer vlhkym mopem.
Zuzana S.
11.5.2021
Ověřený nákup
Super vec... neľutujem kúpu 😉 vrelo odporúčam každému kto si chce uľahčiť prácu a čo je najlepšie nepotrebujem ani čistiaci prostriedok na podlahu, len vodu 😉